Wisconsin - why not?

18. juli, 2018

🇺🇸🏈🍔🍟

Wisconsin Madison - hvad er dét for en størrelse, tænker du måske. Jo, det er ret enkelt.

University of Wisconsin Madison er rangeret blandt de 50 bedst universiteter i verden. Derudover er det blandt de 10 bedste offentlige universiteter i USA, og det siger i grunden ikke så lidt, når man tænker over, hvor mange af dén slags, der findes over there.

Så hvis du har en lille drøm om at pryde dit CV yderligere, og kunne tænke dig at studere på ét af verdens allerbedste universiteter, få undervisning på et tårnhøjt niveau og opleve lidt af det ‘rigtige’ USA, så er Wisconsin Madison bestemt en overvejelse værd.

Wisconsin - ren win win!

Staten Wisconsin er beliggende i det nordlige USA og har byen Madison som hovedstad, som faktisk også er kåret som én af de bedste college-byer i USA. Madison har ca. 250.000 indbyggere og er omgivet af ufattelig smuk natur, så du får både storby og naturoplevelser med i pakken. Du er også kun en spytklat (i amerikanske målestoksforhold) fra millionbyen Chicago, og mod nord har du intet mindre end Canada som nabo, så der er rig mulighed for at udforske en stor del af både amerikanske og canadiske herligheder, der er indenfor rækkevidde.

Derudover er Madison faktisk kendt for sine mange muligheder for cyklister, så du kan tage en lille snert af den danske mentalitet med, ligesom der er oceaner af muligheder for outdoor adventure-entusiater. Og så er Madison den by i USA, der har flest koncerter pr. indbygger (pånær Austin, Texas), så Madison er også ret ideel for musikelskere. 

Som studerende har du, udover at bo i en by, der kan og tilbyder lidt af hver, også rig mulighed for at danne nye venskaber verden over. Her er mere end 6.000 internationale studerende fra over 130 forskellige lande. Og derudover har universitetet faktisk 19 nobelprisvindere blandt deres forskere og tidligere studerende - hvor sejt er dét ikk’ lige? Måske du kan snuppe den 20. titel? 

 

Win win’s ved at studere i Wisconsin

  • Bo i én af USA's most livable cities (ja, det er den faktisk kåret til) 
  • Læs på ét at både verdens og USA’s bedste universiteter
  • Få en følelse af the real american life
  • Få 5.000 USD i rabat som både bachelor - og kandidatstuderende *

* læs mere om processen og rabatten her

 

Vil du vide mere om University of Wisconsin-Madison?🤔

Så besøg vores universitetsprofil, og få mere information om dine studiemuligheder på University of Wisconsin-Madison. Følg linket her

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.