13 EDU-universiteter på listen over de 100 bedste universiteter i verden

11. juni, 2020

Verdensranglisterne har her på EDU kontoret altid været et hit! Hvor ligger de bedste strande? Hvor kan man tage de bedste instagram-billeder og hvor ligger nogle af verdens bedste spisesteder? Vidste du fx at Danmark er i top 10 over verdens mest innovative lande?  

Der findes utallige lister for stort set alt! Der findes nemlig også flere forskellige ranklister for de bedste universiteter i verden. bl.a. har den anderkendte QS World University Ranking netop offentliggjort deres rankings for 2020/2021! 

Et studieophold i udlandet er godt for CV'et. Forestil dig, at du fik muligheden for at komme på et studieophold på et af de bedste universiteter i hele verden! Det er altså en CV basker, der vil noget! 

Men hvad skal du vælge? Det er her vi kommer ind i billedet! På listen har vi intet mindre end 13 af vores samarbejdsuniversiteter i top 100 - og det har vi svært ved at få armene ned over! #Highfive

Dette betyder nemlig, at vi kan sende dig til nogle af verdens bedst rangerede universiteter! Og det er endda uden, at du behøver et tårnhøjt snit 📈


Fordelingen af EDU’s top-universiteter ser således ud: 

 

🌟 Nr. 19 Columbia University
🌟 Nr. 30 University of California, Berkeley
🌟 Nr. 36 University of California, Los Angeles
🌟 Nr. 41 University of Melbourne
🌟 Nr. 44 University of New South Wales

🌟 Nr. 46 University of Queensland
🌟 Nr. 51 University of British Columbia, Canada
🌟 Nr. 54 University of California, San Diego
🌟 Nr. 65 University of Wisconsin-Madison

🌟 Nr. 81 University of Auckland
🌟 Nr. 87 University of Birmingham, England
🌟 Nr. 92 University of Western Australia
🌟 Nr. 96 University of Nottingham, Kina/Malaysia

 

Rank – hvadfornoget?

Hvis du er i tvivl om, hvad rankings egentlig er, hvad det betyder for et universitet at være højt placeret og hvilken betydning det har for DIG så tjek vores rankingside på vores hjemmeside, hvor du kan blive klogere på, hvilke kriterier universiteterne bliver bedømt på. Her kan du også se en samlet oversigt over EDUs samarbejdsuniversiteters placeringer på de fire største ranglister. 

Mød dem face-to-face!

Er du i tvivl om hvilket universitet, der er bedst for dig?

Så kig fordi EDU Days i Aalborg d. 5. oktoberAarhus d. 6. oktober eller København d. 8. oktober (mellem kl. 15-18) hvor du har mulighed for at tale med bl.a Columbia University, der rangerer nr. 8 på ARWU. Messen er gratis, og du behøver blot at tilmelde dig, så deltager du samtidig i lodtrækningen om et GoPro kamera.

Læs mere om EDU days her

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.