Praktik i Boston

Eksempler på praktikpladser: Boston Magazin, Boston Biomedical Research Institute, Environmental Protection Agency, UB, American Airline, Copley Society of Art

Se flere eksempler på praktikpladser i Boston

Det er et krav, at din praktik er relateret til det, du læser/har læst - du kan altså ikke komme i praktik et sted, hvor arbejdsopgaverne ligger langt fra dit studieområde.

AIC har et stort netværk af praktikpladser på destinationen og indgår altid i en personlig dialog med den enkelte for at finde det helt rigtige praktiksted, som passer til dine ønsker og kompetencer. Listen over eksempler på praktikpladser er således ikke udtømmende, men skal ses som inspiration. I processen med at finde den rigtige praktikplads er det vigtigt, at du er realistisk om dine muligheder. Det er ikke altid en fordel at være i praktik i en stor kendt virksomhed. I mindre virksomheder får man typisk mulighed for at prøve flere ting af, da der er færre medarbejdere til at klare alle aspekter af de opgaver, der måtte være. 

Læs om mere om mulighederne i Boston.

Hvis du er interesseret i at komme til en af AIC's andre destinationer, så skriv til os på vejledning@edu-danmark.dk, så kan vi forhøre os om mulighederne.

Tidligere praktikanters oplevelser:

Danforth Museum, Boston:

“No textbook could ever teach me what I have learned. The work experience was great, and the workshops prepared me for my internship.”

Shih-Ling L.

Emerging Portfolios Fund Research, Boston:

“The AIC provided me with a meaningful internship where I not only learned about the career I wish to ultimately pursue, but also a lot about myself.”

James W.