Praktik (internship) i Hong Kong med hjælp fra EDU

Praktik i Hong Kong

Eksempler på praktikpladser: Adidas, H&M, Helena Rubinstein, JP Morgan Chase, KPMG, L'Oréal, Nestlé, Pfizer, Procter & Gamble, Yves Saint Laurent.

Se flere eksempler på praktikpladser i Hong Kong

Det er et krav, at din praktik er relateret til det, du læser/har læst - du kan altså ikke komme i praktik et sted, hvor arbejdsopgaverne ligger langt fra dit studieområde.

AIC har et stort netværk af praktikpladser på destinationen og indgår altid i en personlig dialog med den enkelte for at finde det helt rigtige praktiksted, som passer til dine ønsker og kompetencer. Listen over eksempler på praktikpladser er således ikke udtømmende, men skal ses som inspiration. I processen med at finde den rigtige praktikplads er det vigtigt, at du er realistisk om dine muligheder. Det er ikke altid en fordel at være i praktik i en stor kendt virksomhed. I mindre virksomheder får man typisk mulighed for at prøve flere ting af, da der er færre medarbejdere til at klare alle aspekter af de opgaver, der måtte være. 

Læs mere om mulighederne i Hong Kong.

OBS! I forbindelse med visumprocessen skal dit danske universitet udfylde dokumentation på at de godkender din praktik i Hong Kong, så det er vigtigt at dit danske universitet godkender din praktik. Kontakt vejledning@edu-danmark.dk for at få skabeloner på hvor vagt dette kan være formuleret i en dokumentation fra din danske uddannelsesinsitution.

Hvis du er interesseret i at komme til en af AIC's andre destinationer, så skriv til os på vejledning@edu-danmark.dk, så kan vi forhøre os om mulighederne. Det er desværre ikke muligt at komme i praktik i Singapore grundet visumregler.