Infomøde om Griffith University, Australien - KBH d. 19. april

-

Ryk studiet til Australien og studer i millionbyen Brisbane eller tæt på surfermekkaet Surfers Paradise. Du kan komme tættere på drømmen, når Chanelle Baker fra Griffith University besøger EDU's kontor i København den 19. april. Her kan du høre meget mere om universitetet, der er beliggende i "solskinsstaten" Queensland, og har i alt 40.000 studerende, hvoraf cirka 10.000 er internationale. Du kan læse meget mere om universitet, dets fag og om tidligere EDU-studerendes ophold under Griffith Universitys universitetsprofil.

Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og han vil være tilgængelig under hele mødet til at besvare spørgsmål vedr. ansøgningsproces osv.

Chanelle vil være vært for mødet, og hun giver dig indblik i, hvordan det er at studere på Australiens fantatiske Goldcoast. 

Derudover kan du også møde, Hannah, der har læst et semester på Griffith University. Hannah giver dig et godt indblik i, hvordan det er som dansk studerende at studere på Griffith og nyde godt at alle de oplevelser, som Australien kan byde på.

Så hvis du drømmer dig til varmere himmelstrøj, og vil du blive klogere på dine muligheder på Griffith, så er det d. 19. april.

Her møder du op:

Infomødet finder sted torsdag d. 19. april, kl. 16.00 - 17.30.

EDU's mødelokale
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

Tilmeld dig her: