Infomøde om Griffith University, Australien

-

Ryk studiet til Australien og studer i millionbyen Brisbane eller tæt på surfermekkaet Surfers Paradise. Du kan komme tættere på drømmen, når Chanelle Baker fra Griffith University besøger EDU's kontor i København den 13. december. Her kan du høre meget mere om universitetet, der er beliggende i "solskinsstaten" Queensland, og har i alt 40.000 studerende, hvoraf cirka 10.000 er internationale. Du kan læse meget mere om universitet, dets fag og om tidligere EDU-studerendes ophold under Griffith Universitys universitetsprofil.

Onsdag d. 13. december kan du møde Chanelle Baker, der er Regional Manager for Griffith University i Europa, når hun gæster EDU. 

Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og han vil være tilgængelig under hele mødet til at besvare spørgsmål vedr. ansøgningsproces osv.

Chanelle vil være vært for mødet, og hun giver dig indblik i, hvordan det er at studere på Australiens fantatiske Goldcoast. 

Så hvis du drømmer dig til varmere himmelstrøj, og vil du blive klogere på dine muligheder på Griffith, så er det d. 13. december

Her møder du op:

Infomødet finder sted onsdag d. 13. december 2017, kl. 16.00 - 18.00.

EDU's mødelokale
Store Kirkestræde 1, 2.
1073 København K

Tilmeld dig her: