Event: Kickstart din karriere med en Master fra en international business school

1. februar, kl. 17:00 - 18:30

Har du sigtekornet rettet mod en international karriere indenfor business?

Du får ikke en meget mere international og erhvervsrettet Master end ved at studere på Hult International Business School

Hult har campusser i syv forskellige byer i fire forskellige lande og er dermed en af verdens mest internationale Business Schools. Deres rotations-princip gør, at du kan læse i tre forskellige lande på bare et år. Så der er gode muligheder for at få dét kulturelle studiefix, der matcher din faglighed og personlighed. 

En hel uddannelse i udlandet giver dig:

  • Et internationalt studiemiljø på top-niveau
  • En kulturel hverdag i Boston, San Francisco, London, Dubai, Shanghai, New York eller Ashridge
  • Et globalt netværk, der er værdifuldt i resten af din karriere

På Hult kan du udelukkende læse en hel uddannelse. Du kan læse en bachelor på 3-4 år eller du kan læse en master på 1 år. Du har altså god tid til at lære dine medstuderende at kende, lære kulturen og opbygge et netværk for livet. 

Du kan læse mere om Hult's programmer på universitetsprofilen

Mød Hult hos EDU

Torsdag d. 1. februar kan du møde Hanna Jacobsson, der er Director of Enrollment på Master-niveau på Hult International Business School

Hanna vil være vært for dette informationsmøde om Hult Master-programmerne for 2018, som du kan læse i San Francisco, Boston, London og Dubai. Til første del af mødet deltager også Cecilia Flachs, der bliver din vejleder hos EDU, hvis du søger ind på Hult.

På mødet får du indblik i, hvordan Hult's 1-årige kandidatuddannelser er struktureret og alle de muligheder, som venter dig, hvis du starter.

Du vil lære, hvordan dét at studere på Hult, vil kunne opfylde dine personlige og faglige ønsker. Du bliver også introduceret til det unikke Global Campus Rotation program, ansøgningskrav, og kommende muligheder for stipendier.

Hanna vil også være tilgængelig til at tage et kig på din profil, og en snak om din motivation for at ansøge til Hult International Business School.

Tid og sted

Torsdag d. 1. februar
Kl. 17.00-18:30
EDU's mødelokale
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

Tilmeld dig og kom et skridt nærmere din internationale karriere

Vi har et begrænset antal pladser til dette eksklusive arrangement. Tilmeld dig det gratis arrangement her.