Griffith University infomøde i KBH - 28/11

28. november, kl. 16:30 - 18:00

Ryk studiet til Australien og studér i millionbyen Brisbane eller tæt på surf mekkaet Surfers Paradise! Du kan komme tættere på drømmen, når Chanelle Baker fra Griffith University besøger EDU's kontor i København den 28. november.

Kom og hør om dine muligheder - det er helt gratis!

Her møder du op:

Infomødet finder sted torsdag d. 28. november, kl. 16.30 - 18.00.

EDU's mødelokale
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

Det har du brug for at vide:

Griffith University er et af EDU’s mest populære universiteter i Australien, der har en relativt lavt tuition fee og samtidig flere studieretninger, der er ranket blandt verdens 100 bedste.

På infomødet kan du høre meget mere om universitetet, der er beliggende i "solskinsstaten" Queensland, og har i alt 40.000 studerende, hvoraf cirka 10.000 er internationale. Du kan læse meget mere om universitet, dets fag og om tidligere EDU-studerendes ophold under Griffith Universitys universitetsprofil.

Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og han vil være tilgængelig under hele mødet til at besvare spørgsmål vedr. ansøgningsproces osv. Chanelle vil være vært for mødet, og hun giver dig indblik i, hvordan det er at studere på Australiens fantatiske Gold Coast. 

Så hvis du drømmer dig til varmere himmelstrøg, og vil du blive klogere på dine muligheder på Griffith, så er det d. 28. november.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.