Nyheder & Arrangementer

Mød Hult International Business School hos EDU

28. november, kl. 16:00 - 17:30

Har du sigtekornet rettet mod en international karriere indenfor business?

Du får ikke en meget mere international og erhvervsrettet Master end ved at studere på Hult International Business School

Hult har campusser i syv forskellige byer verden over og er dermed en af verdens mest internationale Business Schools. Deres rotations-princip gør, at du kan læse i tre forskellige lande på bare et år. Så der er gode muligheder for at få dét kulturelle studiefix, der matcher din faglighed og personlighed. 

En hel uddannelse i udlandet giver dig:

  • Et internationalt studiemiljø på top-niveau
  • En kulturel hverdag i Boston, San Francisco, London, Dubai, Shanghai, New York eller Ashridge
  • Et globalt netværk, der er værdifuldt i resten af din karriere

På Hult kan du udelukkende læse en hel uddannelse. Du kan læse en bachelor på 3-4 år eller du kan læse en master på 1 år. Du har altså god tid til at lære dine medstuderende at kende, lære kulturen og opbygge et netværk for livet. 

Du kan læse mere om Hult's programmer på universitetsprofilen

Mød Hult hos EDU

Onsdag d. 28. november kan du møde Daryna Kovar, der er Director of Enrollment på Master-niveau på Hult International Business School

Daryna vil være vært for dette informationsmøde om Hult Master-programmerne, og du vil også kunne møde Cecilia Flachs, der bliver din vejleder hos EDU, hvis du søger ind på Hult. Der vil først være intro fra Cecilia, og derefter oplæg fra Daryna. Til slut vil der være Q&A med mulighed for individuel sparring.

Her møder du op:

Infomødet finder sted onsdag d. 28. november 2018, kl. 16.00 - 17.30.

EDU's mødelokale
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

Hvis man er forhindret i at deltage, kan man skrive til Cecilia Flachs cf@edu-danmark.dk, da vi kan tilbyde et personligt møde med Cecilia og Daryna enten fra kl. 14 samme dag eller om torsdagen efter kl. 10.