Studér på prestige-universitet i USA: The Big Ten webinar - 16/01

16. januar, kl. 16:30 - 17:30

Har du overvejet at flytte studierne til USA? Så er dette det helt rigtige webinar for dig.

D. 16. januar giver vi dig en præsentation af 3 amerikanske universiteter i "The Midwest", som du alle kan få en vaskeægte amerikansk college experience på. Vi giver dig et indblik i, hvordan det er at være studerende på Michigan State UniversityUniversity of Minnesota og University of Wisconsin-Madison

Samtlige universiteter er en del af The Big Ten, som er en prestigefuld klub af højtrankede amerikanske universiteter, hvor det sportslige også er i højsædet. Gruppen minder på sin vis om den mere kendte Ivy League gruppe af universiteter - men Big Ten universiteterne modtager faktiske mere end dobbelt så mange forskningsmidler som Ivy League universiteterne, så du vil med garanti opleve forskning og faciliteter i verdensklasse.

I oktober 2018 besøgte vores vejleder, Christian, alle universiteterne, og han har taget alle de gode erfaringer med hjem til dig. Hør blandt andet en kort præsentation af hvert universitet, og få et overblik over dine muligheder.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og derefter korte præsentationer af de 3 universiteter. Du kommer til at høre lidt om, hvad de forskellige universiteter kan tilbyde, og hvorfor "The Midwest" i USA er det fedeste område for studerende, der overvejer at tage til USA. Har du spørgsmål i løbet af webinaret, vil der også være mulighed for at stille dem.

Så hvis du drømmer dig til USA, så skriv d. 16. januar i kalenderen.
 

Hvor og hvornår foregår mødet?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig. Du bestemmet om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:
16. januar fra 16:30 til 17:30

Vi sender dig et link dagen før mødet, som du skal bruge for at kunne deltage.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.