Webinar med Bond University, Australien

4. marts, kl. 15:00 - 16:00

Er du til godt vejr, kilometervis af lange sandstrande krydret med et højt undervisningsniveau? Så er Bond University i Gold Coast-området i Australien et af det fedeste universiteter, du kan finde!

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere netop der, når EDU i samarbejde med Matt Stubbert, der er International Regional Manager hos Bond, afholder dette online webinar.

Læs mere om eventet

Info:

På Gold Coast finder du Bond University, der er et mindre privat universitet beliggende ca. 70 kilometer fra Brisbane, som er hovedstad i delstaten Queensland. 

Bond er for 14. år i træk ranket som nr. 1 i Australien for "Student Experience" af den anerkendte "Good Universities Guide", der måler studentertilfredshed. Universitetet har fået de maksimale 5 stjerner i alle kategorierne; "Learner Engagement", "Learning Resources", "Skills Development", "Student Support", "Student to Teacher Ratio" (dvs. få studerende pr. underviser), "Teaching Quality" og "Overall Quality of Education". Så fagligt kan du virkelig forvente et godt udbytte på Bond University.

Der går ca. 4.000 studerende, hvoraf godt en tredjedel er internationale studerende. Bond University er samlet på ét campus, hvor du finder alle de fornødne faciliteter. Universitet adskiller sig fra andre australske universiteter ved at studieåret består af 3 semestre af hver 14 ugers varighed, hvilket gør, at du kan afslutte en bachelorgrad på 2 år. Eller have mere tid til at rejse, hvis du bare tager et enkelt semester.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Mathilde, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Matt vil være vært for mødet, og giver dig indblik i alt det, du gerne vil vide om Bond!

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internet forbindelse.

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.