Webinar med California State University Long Beach (CSULB)

19. marts, kl. 16:30 - 17:30

Det bliver ikke meget mere californisk end på California State University Long Beach (CSULB). Universitetet er bedre kendt som 'The Beach', og det er ikke uden grund!

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere netop der, når EDU i samarbejde med Chris Mefford, Associate Director, Study Abroad hos CSULB, afholder dette online webinar.

Læs mere om eventet

Info:

California State University Long Beach (CSULB), bedre kendt som 'The Beach', er et af de største universiteter i California State University systemet og det andenstørste universitet i Californien med over 35.000 studerende.

Universitetet, som har et campus af en imponerende størrelse, ligger i byen Long Beach syd for Los Angeles og mindre end 5 kilometer fra stranden og det dejlige Orange County.

Du har rig mulighed for at opleve storbyerne Los Angeles, San Diego og San Francisco, og CSULB's placering gør, at du på samme dag kan surfe, hike, stå på ski eller snowboard, da stranden og bjergene ligger inden for relativ kort afstand fra universitetet.

Vejret er fantastisk i Californien, og med mere end 300 solskinsdage og en gennemsnitstemperatur på 23 grader, kan du være sikker på, at komme hjem med en fornuftig tan!

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Chris vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, alt det du gerne vil vide om CSULB!

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internetforbindelse...

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.