EDU's privatlivspolitik

Hos EDU vil vi gerne leve op til dine forventninger på alle områder. Og når du leverer private data og personlige informationer til os, gør vi vores bedste for at beskytte dem og passe godt på dem.

Nedenfor kan du læse vores privatlivspolitik.


Dataansvarlig

EDU er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 70 20 28 24
Mailpersondata@edu-danmark.dk


Formål 

EDU behandler dine personoplysninger til følgende formål:
 

  • Vejledning
    Hvis du henvender dig til os og vil have vejledning om vores partneruniversiteter eller praktikdestinationer.
  • Behandling af ansøgning
    Hvis du takker ja til, at vi må hjælpe dig igennem ansøgningsprocessen.
  • Markedsføring
    Hvis du deltager på et af vores events eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Alumnekontakt
    Hvis nye studerende gerne vil sættes i kontakt med en studerende, der har været afsted. Vi spørger dog altid inden vi videregiver dine personoplysninger.
  • IELTS sprogtest
    Hvis du tager en IELTS-test hos os.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

  • Vejledning
    For at kunne vejlede dig bedst muligt i forhold til dine drømme om et studie- eller praktikophold i udlandet, vil vi normalt bede om dit navn, din e-mail og dit telefonnummer.
  • Behandling af din ansøgning
    Når du har sagt ja til at starte ansøgningsprocessen til et af vores partneruniversiteter eller til et praktikophold, så indsamler vi kun de personoplysninger der skal bruges til selve ansøgningen. Vi kan for eksempel skulle bruge din adresse, fødselsdato, karakterudskrifter, paskopi etc.
  • Markedsføring
    For at kunne kontakte dig i forhold til dine drømme om et studie- eller praktikophold i udlandet, vil vi normalt bede om dit navn, din e-mail og dit telefonnummer.

Videregivelse af personoplysninger

For at kunne hjælpe dig bedst muligt med at arrangere dit studie- eller praktikophold i udlandet vil det være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til:
 

  • EDU’s partneruniversiteter
    Når du søger ind på et af vores partneruniversiteter, vil vi videregive de personoplysninger, der skal bruges i forbindelse med selve ansøgningen til universitetet eller til eventuelle forespørgsler inden ansøgningsprocessen sættes i gang.
  • Praktikpartner
    Når du søger ind på et praktikophold igennem EDU, vil vi videregive de personoplysninger, der skal bruges i forbindelse med praktikansøgningen til vores samarbejdspartner AIC, som arrangerer praktikopholdene.

Vi sælger ikke dine personoplysninger til andre.


Videregivelse til tredjelande

Eftersom mange af vores partneruniversiteter og praktikdestinationer ligger uden for EU/EØS og dermed ikke er dækket af databeskyttelsesforordningen, vil dine personoplysninger kunne blive videregivet til modtagere i såkaldte sikre eller usikre tredjelande.

Vi vil dog kun videregive dine personoplysninger til tredjelande, hvis vi har fået dit samtykke til det ved, at du har udfyldt vores ansøgningserklæring.


Dine rettigheder

Ifølge databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til, hvordan vi behandler dine personoplysninger:

  • Ret til at se dine oplysninger
    Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
    De har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning
    Du har ret til at få slettet om dig.
  • Ret til begrænsning af behandling
    Du har ret til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset.
  • Ret til indsigelse
    Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Du kan bruge dine rettigheder overfor EDU ved at kontakte os.

Du kan også læse om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk 


Klagemulighed

Hvis du er utilfreds med, hvordan vi behandler dine personoplysninger, har du ret til at klage til Datatilsynet.

Du finder deres kontaktinformation på www.datatilsynet.dk


Ændringer

Ændringer i denne politik vil blive publiceret her på siden.


 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.