EDU kvalitet certifikat

Om EDU's kvalitetssikring

Hos EDU lægger vi vægt på at være en troværdig informationskilde for vores studerende og for vores øvrige samarbejdspartnere, hvilket blandt andet kommer til udtryk i den survey, som alle studerende får tilsendt efter deres ophold.

I surveyen er cirka 95% af de studerende "Helt enige i" eller "Enige i", at de vil anbefale EDU til andre studerende, der overvejer et studieophold i udlandet. Survey'en er et af flere værktøjer EDU benytter sig af for at kvalitetssikre vores vejledningstilbud.

Et andet godt eksempel er vores vision for vejledning.


Certificeret af AIRC (American International Recruitment Council)

I 2009 blev EDU certificeret af AIRC, som står for American International Recruitment Council. AIRC-cetificeringen betyder, at EDU, som den eneste danske organisation, er kvalitetetssikret i forhold til at repræsentere amerikanske universiteter. I starten af 2015 blev EDU recertificeret, og certificeringen er nu gældende helt indtil 2024.

AIRC vil altid gerne have feedback fra studerende omkring, hvordan de opfatter vores service, så hvis du har noget på hjerte, kan du kontakte AIRC via nedenstående link.

Kommentarer om EDU til American International Recruitment Council


Certificeret af British Council

I 2014 tog EDU's Study Abroad Advisor Mathilde Kure desuden Education UK's Certificate for Agents, hvilket betyder, at EDU nu også er certificeret af British Council.

British Council's Global Agents List


Certificeret af Imagine Education au/in Canada

I 2016 tog EDU's Study Abroad Advisor Cecilie Bech Lindgren the Canada Course for Education Agents og er således en Canada Course Graduate.

List of Canada Course Graduates


 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.