Webinar med San Diego State University (SDSU)

17. februar, kl. 16:30 - 17:30

Det er ikke uden grund, at San Diego State University (SDSU) er et af de mest populære universiteter i hele USA. Et varmt og solrigt klima præger byen, San Diego, året rundt, og med 34.000 studerende får du med sikkerhed en masse venskaber for livet.

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere på SDSU, når EDU i samarbejde med Chad Schempp, der er Director of Recruitment hos SDSU, afholder dette online webinar.

Læs mere om eventet

Info:

San Diego State University (SDSU) blev grundlagt i 1897 og er det ældste universitet i San Diego. SDSUs campus ligger i San Diego i Californien tæt på grænsen til Mexico og er et af de største universiteter i Californien med over 34.000 studerende.

San Diego er den andenstørste by i Californien med 1,3 millioner indbyggere. Klimaet i San Diego er varmt og solrigt med temperaturer på 18-25 grader hele året rundt, og San Diego er i særdeleshed kendt for sine kilometerlange strande, Sea World og San Diego Zoo.

SDSUs campus ligger derudover tæt på Gaslamp District og den mexicanske grænse. Og for den studerende kommer man nemt omkring i og uden for San Diego, da SDSU har deres egen San Diego Trolley station (offentlig transport system) på campus.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Chad vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på San Diego State University (SDSU). Derudover vil du kunne møde Mia, der er tidligere studerende på SDSU, som vil fortælle om hendes oplevelser fra universitetet.

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internet forbindelse.

Dato:

Mandag d. 17. februar
Kl. 16:30 til 17:30

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.