Webinar med University of British Columbia (UBC), Canada

9. marts, kl. 16:30 - 17:30

I Canada kan du få det hele. Storbyliv og overdådig natur. Og er du vild med dét, og ovenikøbet drømmer om et studieophold i udlandet, så findes der ikke et bedre sted end University of British Columbia (UBC).

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere netop der, når EDU i samarbejde med Charlene Chang, International Recruiter & Advisor, Strategic Partnerships hos UBC, afholder dette online webinar.

Læs mere om eventet

Info:

University of British Columbia (UBC) er et af de bedste universiteter i Canada. UBC befinder sig konstant i top 3 i Canada og er ranket blandt verdens 50 bedste universiteter. UBC kan bryste sig af syv nobelpristagere og af et innovativt og moderne campus miljø.

Universitetet har to campusser: Et i Vancouver og et i Okanagan. Vancouver er en af de fedeste storbyer i Canada. Det urbane liv, kombineret med udsigt til sneklædte bjerge, gør det til en af verdens mest multikulturelle metropoler. UBC's Vancouver campus er også det største af de to med over 35.000 studerende.

Okanagan campusset ligger derimod i den berømte Okanagan Valley, 400 km fra Vancouver og 500 km fra Seattle. Her går 7.000 studerende på campus, der ligger 30 minutter med bus fra centrum i regionens største by, Kelowna.
Ski i de nærliggende bjerge om vinteren og alle former for vandsport om sommeren er blot nogle af mange muligheder. Regionen er desuden Canadas varmeste med en gennemsnitstemperatur på 25 grader om sommeren.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Stephanie, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. 
Maki vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, alt det du gerne vil vide om UBC!

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internetforbindelse...

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.