Webinar med University of North Carolina Wilmington (UNCW)

4. marts, kl. 16:30 - 17:30

University of North Carolina Wilmington (UNCW) er et attraktivt universitet på USA's østkyst i byen Wilmington i North Carolina, kun få minutter fra Wrightville, der regnes blandt World's Best Surf Towns ifølge National Geographic.

Med et studieophold på UNCW får du en meget autentisk amerikansk oplevelse, da der er langt færre turister og internationale studerende sammenlignet med f.eks. Californien. Og så er leveomkostningerne også væsentlig lavere.

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere netop der, når EDU i samarbejde med Jennifer Fernandez-Villa, Director of International Student & Scholar Service hos UNCW, afholder dette online webinar.

Læs mere om eventet

Info:

University of North Carolina Wilmington (UNCW) er et af North Carolina's 16 offentlige universiteter, og er på nationalt plan anerkendt for sit akademiske niveau og er samtidig økonomisk overkommeligt.

Universitetet har et stort udbud af studieretninger som for eksempel Marine Biology, Business, Film Studies, Tourism Leadership og meget mere. På UNCW vil du helt sikkert få en god akademisk oplevelse, som vil stimulere både din kreative og kritiske tilgang, og alt sammen i skønne omgivelser på et fantastisk campus.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Cecilie, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Jennifer vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, alt det du gerne vil vide om UNCW!

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internet forbindelse.

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.