Webinar med University of Victoria (UVic), Canada

27. februar, kl. 16:30 - 17:30

Hvis du er udendørsentusiast, findes der formentlig ikke noget bedre sted at studere end University of Victoria (UVic). På UVic har du adgang til verdens bedste legeplads, uanset om du er til skisport, snowboard, vandsport, Trekking eller ishockey.  

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere er ét af Canadas ledende universiteter, når EDU i samarbejde med Mark Macdonald, der er Student Recruitment Officer hos UVic, afholder dette online webinar.

Dato: Torsdag d. 27. februar
Tid: 16:30 til 17:30

Info:

University of Victoria (UVic) er ét af Canadas ledende universiteter, der grundet universitetets inspirerende læringsmiljø og innovative programmer er populær blandt både canadiere og internationale studerende. Universitetet har ca. 20.000 studerende, hvoraf 1700 er internationale fra hele verden. Alle uddannelsesretninger er samlet på ét hovedcampus, hvor du finder utallige faciliteter. 

Universitetet ligger i byen Victoria på den sydlige del af Vancouver Island og med et par timers afstand fra Canadas fastland og storbyerne Vancouver i Canada og Seattle i USA. Victoria er hovedstad i provinsen British Columbia, hvor klimaet er behageligt med varme somre og milde vintre.     

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Stephanie, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Mark vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, alt det du gerne vil vide om Uvic!

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internet forbindelse.

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.