Kom på studieophold i udlandet i foråret 2021 - du kan stadig nå det!

2. december, 2020

Vores bedste bud på steder, som du kan tage til i foråret 2021

OBS! Dette er kun relevant for Study Abroad-studerende, hvilket vil sige studerende, der skal på et semesterophold.

Hos EDU Danmark holder vi os kontinuerligt opdateret med både vores partneruniversiteter og Udenrigsministeriets rejsevejledninger. 

Hvis du derfor går og planlægger eller drømmer om et udlandsophold i foråret 2021, så har du sikkert en masse spørgsmål, som ligger og ulmer såsom ”Kan jeg komme afsted?”, ”hvis ja, hvor?”, ”hvad betyder det for mit studieophold?” m.m.

Det er fortsat vores forventning, at flere studieophold i udlandet kan afvikles, da vi har hjulpet studerende afsted i dette efterår. 
Vi anbefaler, at du læser denne artikel over destinationer, som er vores bedste bud på steder, som du kan tage til. Og kontakt os derefter hurtigst muligt, så vi sammen kan nå at få det hele på plads inden din afrejse.

Vi har lige fået en positiv besked fra Kirstine, som studerer på Hawaii Pacific University netop nu:

"Jeg er fuldstænding forelsket i naturen herovre og de omgivelser man lever i. Solen skinner hver dag og man er aldrig langt fra vandet og en lille tur på et surfboard.Der er utallige muligheder for aktiviter herovre og man bliver bare aldrig træt af at svømme med skilpadder og tage et sunrise hike. Studielivet er dog lidt skørt for tiden pga pandemien. Vi har ca. halvdelen af vores forlæsninger på campus og den anden halvdel er så online over Zoom. Men det har faktisk ikke gjort det store for opholdet herovre ellers og HPU har været rigtig gode til at tilpasse sig situationen."

Så du behøver altså ikke droppe tanken om et studieophold!


Følgende universiteter har indtil videre meddelt, at de stadig tager imod ansøgninger fra EDU:


Asien

Flyt studiet til Vietnam og få en kulturel indsprøjtning. Her er kaos, kultur og kærlige mennesker, der sikrer dit et studieophold med mange oplevelser på kort tid.  Ho Chi Minh City er med sine 7 mio. indbyggere den største by i Vietnam og er kendt for sin fantastisk varierede madscene og for at være landets kommercielle knudepunkt.

Business or pleasure? Singapore er begge dele! Singapore er en attraktiv uddannelsesdestination og er ubestridt Asiens rigeste, mest veludviklede og moderne by. Et sandt mekka for oplevelser lige fra shopping, mad og kunst til Formel 1.

Bo på Borneo og lev som en konge eller dronning på din SU! Her få du en australsk kvalitetsuddannelse til malaysisk pris og du får en kæmpe regnskov og top-lækre strande og et inspirerende multietnisk samfund med som en del af pakken.  

 

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Har du brug for hjælp, til at finde ud af om du lever op til optagelses-og engelskkravene og om universitetet tilbyder relevante fag, så er du mere end velkommen til at kontakte en vejleder på vejledning@edu-danmark.dk eller på 70 20 28 24 fra mandag til torsdag kl. 13-17. Husk at EDU's hjælp er gratis, så kontakt os endelig! 

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24.
Tjek åbningstider her.

Hvilken type ophold?
Ønsket studiestart
Jeg er ikke en robot Read more
To prevent bots, crawlers and similar malicious digital agents to spam and misuse webforms, a special checkbox like this can help to block such agents.