Semester på Edith Cowan University Australien

Nyt universitet: Læs på Australiens mest solrige (og billigste) universitet

16. januar, 2019

Dagdrømmer du om sol, strand, surfing og udendørsaktiviteter året rundt? Vil du gerne bo i en millionby uden at tømme bankkontoen halvvejs igennem opholdet? Perth har det hele og lidt til. 

Nu har du muligheden for at studere på Edith Cowan University (ECU), som er det nyeste skud på stammen. Med 30.000 kr. i studieafgift er ECU vores billigste universitet i Australien, og selv med den laveste sats for udlandsstipendium kan du få dækket næsten hele din studieafgift. 

Selvom Perth er væsentligt billigere end byer som Melbourne og Sydney, går du bestemt ikke glip af den ægte Aussie experience. I Perth er du garanteret et kæmpe udbud af kulturtilbud, shopping og natteliv. På Edith Cowan University får du undervisning på højt niveau, og Perths placering i Western Australia giver samtidig mulighed for store oplevelser som fx. roadtrips i uberørte naturområder og surfing i verdensklasse.

Som bonusinfo er Perth Australiens mest solrige by. Hvis Australiens naturoplevelser ikke liiige er nok, kan du altid tage en 'smuttur' til Bali, da Perth har mange billige direkte forbindelser til øen. 

Så drømmer du om at kombinere kultur, storbyliv og udendørsaktiviteter med høj faglig kvalitet, skulle du måske lige tage et ekstra kig på vores nyeste Aussie partner.

Er du nysgerrig på ECU? Læs mere her.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.