Lær at udnytte din internationale erfaring, når du søger job - Webinar

8. maj, kl. 16:30 - 17:30

Lær hvordan du kan bruge din internationale erfaring til at skille dig ud fra mængden og komme forrest i køen til drømmejobbet.

OBS: Det er kun et webinar for studerende, der allerede har været på enten et studieophold, praktikophold eller har taget en hel uddannelse i udlandet via EDU.

Tilmeld dig nu


Ved du ikke lige, hvordan du får foden inden for på arbejdsmarkedet, når du er færdig med dit studie? Eller hvordan du får fingrene i dit ønskestudiejob?

No worries - du har nemlig en fordel. Du har studeret i udlandet, hvilket i den grad er noget erhvervslivet kan li'. Derfor har vi inviteret eksperterne fra Expertise in Labour Mobility til at lære dig, hvordan du kan omsætte alle de erfaringer, du har gjort dig under dit ophold i udlandet til reelle internationale kompetencer, som vil gavne dig i din jobsøgning.

Du vil blive klogere på:

  • hvad erhvervslivet efterspørger
  • hvorfor dine interkulturelle kompetencer er en fordel på nutidens og ikke mindst fremtidens arbejdsmarked
  • hvordan du laver et CV og en ansøgning, der fremhæver din unikke internationale profil
  • hvordan du bedst griber et jobinterview an.
     

Hvor og hvornår foregår webinaret?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig. Du bestemmer om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:

Onsdag d. 8. maj kl. 16.30 til 17.30

Webinaret vil foregå på engelsk.


Hvem kan deltage?

Webinaret er for dig, der allerede enten har været på studieophold, praktikophold eller har taget hele din uddannelse i udlandet via EDU.

Når du tilmelder dig får du til at starte med en kvittering på din tilmelding. Et par dage inden selve webinaret bliver afholdt vil du få tilsendt et link til webinaret, som du skal bruge for at kunne deltage.

Der er 100 pladser, så skynd dig at få fingrene i én af dem.

Tilmeld dig her:

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.