Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Rejseforsikring til studieophold i udlandet safeAway

Tegn en billig rejseforsikring med rigtig god dækning

Husk rejseforsikringen
safeAway - billig rejseforsikring med god dækning
Om EDU's samarbejde med safeAway
Så godt klarer safeAway sig


Husk rejseforsikringen

En rejseforsikring er en af de ting, man skal købe og derefter håbe, man ikke får brug for. Når man rejser til udlandet på et studieophold, er det vigtig at være dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. I udlandet er man ikke længere dækket af det gule sundhedskort. Nogle udenlandske universiteter kræver, at man tegner en obligatorisk forsikring hos dem, men den kan ikke stå alene. Man skal være opmærksom på, at denne forsikring ikke dækker hjemrejse ved eventuel sygddom og ej heller hjemrejse, hvis ens pårørende i Danmark bliver syge. Den obligatoriske forsikring dækker heller ikke ens ejendele under opholdet eller eventuel mistet bagage.

Hos EDU forsøger vi at gøre det lettere for at dig at træffe det bedste valg med de ting, som kan være komplicerede at tage stilling til. Ting, du sikkert ikke har lyst til at bruge lang tid på. Derfor har vi i samarbejde med safeAway skabt en forsikring, som matcher dine behov som studerende i udlandet. Almindelige rejseforsikringer tager ofte ikke højde for de særlig behov, som gælder ved et studieophold i udlandet, hvor man har mange værdigenstande med sig og også har en fast bolig. Forsikringen er samtidig en af de billigste rejseforsikringer på markedet.

>> Tegn din Study Abroad forsikring hos safeAway

 

safeAway - billig rejseforsikring med god dækning

I samarbejde med safeAway har vi udviklet Study Abroad rejseforsikringen og den helt nye Non-medical Travel Insurance, som specielt henvender sig til studerende, der skal på studieophold i udlandet. Vi har screenet markedet, holdt møder med flere forsikringsudbydere, gennemlæst en endeløs række af policer og derefter valgt safeAway som vores samarbejdspartner. Vi har sammen udviklet nogle prisvenlige løsninger, som vi står 100% inden for.

5 grunde til at vælge en safeAway rejseforsikring:

  1. Skræddersyet forsikring til studieophold i udlandet.

  2. Ved køb af bagagedækning bliver du uden ekstra beregning dækket på dit indbo på op til 25.000 kr.* (gælder Non-Medical og Study Abroad rejseforsikringen)

  3. Dækningen for enkeltgenstande som mobil, PC og lignende er den højeste på markedet.

  4. safeAway er 100% danskejet, og du bliver betjent af dansktalende personale hos Falck, hvis uheldet er ude.

  5. Hos safeAway får du det bedste tilbud, når både dækning og pris skal sammenlignes. Dette er også motivationen for, at safeAway i 2017 blev kåret til "Danmarks bedste rejseforsikringsselskab" af RejseforsikringsGuiden.dk.
     

Study Abroad rejseforsikring

Ønsker du en rejseforsikring som er skræddersyet dine behov som studerende i udlandet, så er Study Abroad rejseforsikringen måske lige noget for dig. Med Study Abroad rejseforsikringen får du en bred basis dækning, som dækker uanset om du skulle blive ramt af sygdom, uheld, tyveri etc, så du er i trygge hænder.

>> Tegn din Study Abroad forsikring hos safeAway

*Du får dækning af indbo med, når du tegner rejseforsikringen via linket ovenover. Denne indboforsikring er et tilbud, som man kun får med, når man kommer via EDU's hjemmeside. Indboforsikringen dækker bl.a. i tilfælde af brand eller indbrud.


Non-medical Travel Insurance

Som noget helt nyt har safeAway i tæt samarbejde med EDU lanceret en Non-medical Travel Insurance, som er den første på markedet af sin slags.

Det er et forsikringstilbud til dig, som er nødt til at tegne en obligatorisk sundhedsforsikring eksempelvis via dit udenlandske universitet og ikke ønsker dobbeltdækning, når du tegner en rejseforsikring (gælder kun for studerende, der skal læse i USA, Canada, Australien eller New Zealand).

>> Tegn din Non-medical Travel Insurance hos safeAway 

OBS! Bemærk at hvis du vælger at tegne safeAways Non-medical Travel Insurance, så bør du tjekke, om din universitetsforsikring dækker dig ordentlig. Vær særlig opmærksom på at din universitetsforsikring dækker dig, når du eksempelvis er på weekendtur eller ferie i andre lande i løbet af opholdet.

Har du allerede tegnet Study Abroad forsikringen hos safeAway og vil du gerne benytte dig af den nye Non-medical Travel Insurance i stedet for, kan det sagtens nås endnu. Kontakt safeAway for yderligere information.

  • Hvis du ikke har taget Study Abroad forsikringen i brug endnu, kan du ændre forsikring uden ekstra omkostninger.
  • Men hvis du har taget Study Abroad forsikringen i brug allerede, vil der være et gebyr på 250 kr for at ændre til den nye Non-medical Travel Insurance.

Om EDU's samarbejde med safeAway

Efter en grundig gennemgang af forsikringsmulighederne i Danmark, har vi indgået et samarbejde med safeAway for at skabe en billig rejseforsikring med god dækning, som matcher de behov, man har som studerende i udlandet.

safeAway blev etableret tilbage i 2013 og er en af de nye og mere dynamiske selskaber. 

safeAway er et 100% danskejet selskab, som er medlem af både Rejsegarantifonden og Forsikringsankenævnet. safeAways forsikringer er udarbejdet af AXA, som er en af Europas største udbydere af rejseforsikring og medicinsk assistance. Al assistance- og skadesbehandling sker gennem dansktalende personale hos Falck Global Assistance fra deres alarm- og hjælpecentral i København.

>> Tegn din Study Abroad forsikring hos safeAway


safeAway klarer sig godt i tests

safeAway scorer højt, når man sammenligner de forsikringstilbud, der er på markedet. Ifølge flere sammenligningssider er safeAway bedst i test. safeAway er en onlinebaseret virksomhed, som derfor kan tilbyde bedre priser, end de fleste og samtidig sikre en dækning helt i top. Vi ser det også som en fordel, at de er en mindre virksomhed, der er specialiseret i rejseforsikringer. EDU kan derfor bedre medvirke til at udvikle skræddersyede forsikringer til studerende, der skal læse i udlandet.

Husk at få styr på rejseforsikringen. Det behøver ikke tage lang tid, men det er bare vigtigt at få den købt. Vi anbefaler, at du tegner din forsikring ca. 1 måned før afrejse.

Du behøver ikke at søge til udlandet via EDU for at tegne Study Abroad rejseforsikringen hos safeAway - blot benyt dig af nedenstående link.

>> Tegn din Study Abroad forsikring hos safeAway

Årets rejseforsikring 2017!

Udover at klare sig godt i tests blev safeAway også kåret som Danmarks bedste rejseforsikring i 2017 af den uafhængige forsikringsportal RejseforsikringsGuiden.dk. Blandt andet på baggrund af markedets laveste pris, god dækning og tilfredse kunder. Samtidig vandt de kategorien ”Bedste pris” foran seks stærke konkurrenter på det dansk marked.

safeAway kåret til Danmarks bedste rejseforsikring 2017

 

 

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.