Webinar med Queensland University of Technology (QUT)

2. marts, kl. 10:00 - 11:00

Queensland området i Australien har det hele. Storby, easy access til noget af verdens smukkeste natur og nogle af de bedste strande i verden. I Brisbane ligger Queensland University of Technology (QUT), hvor du med et studieophold kan få alt det ovenstående, kombineret med top undervisning.

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at studere her, når EDU i samarbejde med Marina McKeague, der er Regional Manager hos QUT, afholder dette online webinar.

Læs mere om eventet

Info:

Queensland University of Technology (QUT) er kendt som "A University for the Real World". Fagene er anvendelsesorienterede og direkte koblet til erhvervslivet, og QUT har modtaget flere priser for 'teaching excellence'.

Universitetet ligger tæt ved Great Barrier Reef, hvide strande, tropiske regnskove og den endeløse Outback. QUT er centralt placeret i Brisbane, der har et skønt, subtropisk klima med en varm sommer (ca. 30 grader) og en lidt køligere vinter (ca. 10 grader). Queensland har mange kendte attraktioner såsom Great Barrier Reef, tropiske regnskove og strandene ved Gold Coast, som kun ligger en times kørsel fra Brisbane, hvorfor området er særdeles populært og fyldt med muligheder for at udforske og opleve - ikke kun i Brisbane men også i de omkringliggende områder og byer.

QUT har 40.000 studerende, hvoraf 5.000 er internationale studerende, der kommer fra 85 forskellige lande.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Christian, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Marina vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på QUT. Derudover vil vi have en særlig gæst med på webinaret.

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internet forbindelse.

Dato:

Mandag d. 2. marts
Kl. 10:00 til 11:00

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.