Webinar med Santa Barbara City College (SBCC)

18. februar, kl. 16:30 - 17:30

Hvis du drømmer om at tage et sabbatår med sol og strand, og hvor dårlige mandage ikke eksisterer, så er Santa Barbara City College (SBCC) i Californien, det helt rigtige sted for dig.

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at tage et sabbatår på et af de ældste "community colleges" i Californien, når EDU i samarbejde med Carola Smith, som er Dean for Educational Programs på SBCC, afholder dette online webinar.

Dato: Tirsdag d. 18. februar
Tid: 16:30 til 17:30

Info:

Det helt unikke ved Santa Barbara City College (SBCC) er uden tvivl campusområdets fantastiske placering lige ned til vandet. Udsigten over Stillehavet giver SBCC´s campus et helt særligt californisk udtryk og en stemning, som man ikke kan få andre steder. Det ligger i gåafstand til downtown Santa Barbara, som gemmer på masser af shopping-, mad- og kulturoplevelser.

SBCC åbnede i 1909, og er et af de ældste "community colleges" i Californien. Over 17.000 studerende, hvoraf 1000 er internationale studerende fra mere end 80 forskellige lande, går på SBCC. Det gør SBCC stort nok til, at der er et bredt fagligt udvalg af forskellige kurser og programmer, men lille nok til, at du hurtigt føler dig hjemme.

Der er et bredt udvalg af studenterklubber på SBCC, så du kan fordybe dig både fagligt og socialt, uanset om du er til anime, design, historie, bordtennis eller måske yoga.

SBCC har i flere år rangeret højest på listen over de bedste community colleges i USA, og du får rigtig god undervisning til en meget god og overkommelig pris.

Med andre ord er SBCC er perfekt for dig, som gerne vil til det solrige Californien i dit sabbatår efter gymnasiet, enten for at følge nogle spændende kurser af et semesters varighed eller for at påbegynde en bacheloruddannelse i USA.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Stephanie, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Carola vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på Santa Barbara City College (SBCC).

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internet forbindelse.

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.