Webinar med Santa Monica College (SMC)

3. marts, kl. 16:30 - 17:30

Nu kan du tage et sabbatår i Los Angeles. På Santa Monica College (SMC), der er smukt placeret ud til stillehavet, får du hele pakken. God undervisning i dejlig afslappede omgivelser, og et fantastisk solrigt vejr året rundt.

Nu har du mulighed for at høre mere om dine muligheder for at tage et sabbatår på SMC, når EDU i samarbejde med Denise Kinsella, Associate Dean, International Education Center hos SMC, afholder dette online webinar.

Læs mere om eventet

Info:

Santa Monica College (SMC) ligger i et af de mest sikre områder i Los Angeles og er en afslappet, mindre bydel midt i det travle L.A.

Santa Monica har nogle af de bedste strande i området og du kan let komme dertil fra campus-området. Derudover har byen et tivoli, restauranter, biografer, museer, masser af shoppingmuligheder og meget andet at tilbyde. 

Når du bor i Santa Monica og går på SMC er du tæt på Hollywood, Disneyland, Universal Studios, Beverly Hills og mange andre oplevelser, som er ideelle at bruge weekenderne på.

SMC er anset som et af de bedste 'community colleges' i Californien og USA. Derfor er SMC ideelt for dig, som søger et universitet i Californien til dit sabbatår efter gymnasiet eller vil starte en bachelorgrad i USA.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Stephanie, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til universitet, ansøgningsprocessen osv. Denise vil være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på SMC.

Her møder du op:

Mødet foregår online, og derfor kan du være med, uanset hvor du befinder dig. Så længe du har en internet forbindelse.

Dato:

Dato: Tirsdag d. 3. marts
Tid: 16:30 til 17:30

I tilfælde af at du får brug for at aflyse, kan du skrive til: vejledning@edu-danmark.dk

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.