DJØF EDU samarbejdspartner

DJØF

Djøf er den faglige organisation for jurister og jurastuderende samt erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende. Djøf repræsenterer over 80.000 medlemmer - herunder 22.000 studerende, der arbejder i det private og det offentlige i Danmark og i udlandet.

Blandt Djøfs studerende medlemmer opleves en stigende interesse for studier og praktik i udlandet, og internationale kompetencer er i stigende grad efterspurgt på arbejdsmarkedet. Samtidig indeholder regeringens internationaliseringsstrategi en ambition om 50 % af en årgang skal til udlandet under deres studietid. Djøf ønsker at være den stærke partner i de studerendes udlandsdrømme.

Derfor har Djøf siden 2013 afviklet 8 årlige Going Abroad arrangementer, henvendt til studerende med internationale overvejelser. Til disse arrangementer har Djøf samlet de væsentligste aktører – herunder EDU, og relevante virksomhedsledere. Formålet er at give konkret viden til studerende der overvejer udenlandsophold og give indblik i virksomhedernes interesse og vægtning af udenlandske erfaringer når de rekrutterer nye medarbejdere. Deltagerne møder andre studerende der tidligere har været på praktik- eller studieophold i udlandet, og udnytter andres erfaringer til at gøre deres egne forberedelse lettere.

Mads Sig Møller, projektkoordinator hos Djøf udtaler følgende om samarbejdet:

Djøf ønsker at samle de internationale tilbud til de studerende, og de væsentligste aktører på området.  Derfor er et samarbejde med EDU oplagt. EDU fremstår som dygtige, professionelle og yderst engagerede i at sprede det gode budskab om de mange positive aspekter ved et studieophold i udlandet. De brænder for sagen – det kan de studerende tydeligt mærke.

Læs mere om Djøfs internationale indsats for de studerende på: www.djoef.dk/studerende

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.