IDA - Ingeniørforeningen

Ingeniørforeningen, IDA er en moderne interesseorganisation for tekniske og naturvidenskabelige akademikere. IDAs medlemmer er ingeniører og uddannede fra andre tekniske og naturvidenskabelige uddannelser, samt studerende fra disse uddannelser. IDA har flere end 86.000 medlemmer, heraf er cirka ¼ studerende.

IDAs medlemmer lever i stigende grad i en hverdag præget af globalisering og derfor ser vi samarbejdet med EDU som en selvfølge. Cirka 25% af IDAs studiemedlemmer tager minimum et semester i udlandet, men tallet bør ifølge IDAs formand ideelt være på 50%, som også er uddannelsesministeren målsætning. Jo flere muligheder de studerende har jo bedre, og her er vores opfattelse, at EDU har de rette kompetencer til at løfte opgaven med at få flere studerende ud i verden.

Siden efteråret 2010 har IDA samarbejdet med EDU om at afholde arrangementer for IDAs studiemedlemmer. Hvert år afholder IDA 12-16 arrangementer i samarbejde med EDU omkring udlandsophold. Arrangementet består typisk af en generel beskrivelse af EDUs programmer og tilbud, en personlig beretning fra en tidligere udvekslingsstuderende med IDA-baggrund, samt tips til legatsøgning. Arrangementerne bliver altid godt modtaget af IDAs studiemedlemmer.

EDUs kontaktperson hos IDA, Morten Bæk, udtaler om samarbejdet:

"Flere af vores egne studiemedhjælpere har efterfølgende valgt at udlandsophold gennem EDU og tilbagemeldingerne har udelukkende været positive.
Vi oplever EDU som en professionel og engageret organisation og ser frem til et samarbejde i lang tid fremover.
"

Læs meget mere om IDAs tilbud til de studerende på: www.ida.dk/maalgrupper/studerende

 

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.