Kommunikation og Sprog

Kommunikation og Sprog er en specialiseret fagforening for dig, der studerer kommunikation, marketing, sprog, medier, it, hr, salg eller formidling. Kommunikation og Sprog har godt 8000 medlemmer, hvoraf cirka 30 procent er studerende.
 
I samarbejde med EDU afholder Kommunikation og Sprog hvert semester flere arrangementer, som giver en god idé om, hvordan du kan komme afsted på et studieophold i udlandet, og hvordan du sikrer dig legater til at hjælpe på økonomien i forbindelse med opholdet.
Arrangementerne afholdes i de fire, store byer i Danmark – hold øje med Kommunikation og Sprogs nyhedsbreve, arrangementskalender og facebookside for mere info.

Anders Witzel, konsulent i Kommunikation og Sprog, udtaler om samarbejdet:

"Det kan være en kraftig opgradering af ens kompetencer at studere i udlandet, og Kommunikation og Sprog opfordrer derfor studerende til dette.
EDU er i den forbindelse en professionel og dygtig hjælp til at komme af sted på et godt og givende udlandsophold under studierne.
"

”Vi har allerede afholdt flere omgange af de populære info-arrangementer – og de studerende er yderst tilfredse med at få en grundig information om mulighederne for at komme af sted på deres livs rejse”,

Læs om medlemskab hos Kommunikation og Sprog, hvor de første 6 måneder er gratis for studerende.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.