Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Fotos og oplevelser fra AUT University, Auckland, New Zealand

Fotos og personlige oplevelser fra University of Auckland

Studieoplevelser på Instagram

Følg med i EDU-studerendes oplevelser på University of Auckland, når studerende skiftevis overtager vores Instagram-profil (@edudanmark). Du kan også søge efter følgende hashtag på Instagram #eduuniauckland, hvor du kan følge med i, hvordan det er at studere på universitetet. Samtidig kan du følge studerendes profiler og blive inspireret til, hvordan et studieophold i New Zealand kan se ud. 

Hvordan har danske studerende oplevet deres ophold på University of Auckland 

"UoA kan helt klart anbefales, da der var mange rare mennesker til at hjælp med alt. Auckland er generelt en rigtig god by." (Jens, læser til dagligt på AAU)

"Undervisningsformen er markant anderledes end jeg var vant til fra AUBSS, hvilket har øget udbyttet af opholdet." (Andreas, læser til dagligt på AU)

"Jeg kan anbefale University of Auckland og især deres International Business linje, som efter min mening har et højt niveau. Der er stor forskel på de enkelte timer og måden undervisningen foregår på. På mange af holdene var der mellem 10-22 personer. så relativt små hold, der giver mere interaction." (Jesper, læser til dagligt på CBS)

"Der er en meget større mængde opgaver og oplæg, som skal forberedes og afleveres sammenlignet med min uddannelse på AU." (Sarah, læser til dagligt på AU)

"University of Auckland ligger super centralt." (Jesper, læser til dagligt på CBS)

Studerendes yndlingshangouts og gode råd

Faciliteterne på campus er rigtig gode. For eksempel biblioteket med masere af computere, forskellige spisesteder, kaffeboder samt et lille supermarked. 

Hjælpen fra det internationale kontor er virkelig god. 

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.