Webinar med University of Tasmania, Hobart - 28/02

28. februar, kl. 19:00 - 20:00

Kunne du tænke dig at læse i Australiens vilde og smukke østat, Tasmanien? På University of Tasmania (UTAS) får du både regnskov, bjerge, hvide sandstrande og hurtig adgang til øens største byer Hobart og Launceston. Du kan blive klogere på life in ’Tassie’, når EDU sammen med Daisy Ryan-Pont, der er Student Mobility Officer på University of Tasmania, afholder online webinar d. 28. februar.

På webinaret kan du høre meget mere om University of Tasmania som er et offentligt finansieret universitet og et af de ældste i Australien, grundlagt i Hobart i 1890. Der er ca. 27.000 studerende på UTAS, hvoraf over 6.000 er internationale studerende.

UTAS brillierer på det naturvidenskabelige område, og omgivelserne tilbyder hurtig adgang til varierede økosystemer inklusive alpinområder, regnskov og lynghede samt marineområder fra kystreservater til Sydhavet.

Program:

Der vil være intro ved vores vejleder, Mathilde, og Daisy Ryan-Pont fra UTAS vil derefter være vært for mødet, og giver dig indblik i, hvordan det er at studere på University of Tasmania. Har du spørgsmål i løbet af webinaret, er der også mulighed for at stille dem.

Så hvis du drømmer dig til Australien, så skriv d. 28. februar i kalenderen.

Hvor og hvornår foregår mødet?

Lige der hvor du har lyst. Vores webinar bliver afholdt online, og du kan derfor se med, uanset hvor du befinder dig. Du bestemmer om du ser med fra studiejobbet, læsesalen eller hjemme i sofaen.

Webinaret bliver afholdt:
Torsdag d. 28. februar fra 19.00 til 20.00

Vi sender dig et link dagen før mødet, som du skal bruge for at kunne deltage.