Nyheder & Arrangementer

Studieophold i efteråret 2020 - Lad EDU hjælpe dig
Studieophold i efteråret 2020 - UK
Studieophold i efteråret 2020 - UC Berkeley

Her kan du fortsat søge ind med start i efteråret 2020

20. maj, 2020

OBS! Denne artikel er kun relevant for Study Abroad-studerende, dvs. studerende der skal på et semesterophold.

Mange studerende har desværre fået aflyst deres planlagte ophold via udveksling eller Study Abroad. Vi vil hos EDU gøre vores allerbedste for hjælpe dig afsted til et andet attraktivt studieophold.

Mange universiteter starter først i perioden august-november og tager stadig imod ansøgninger via EDU. 

Når du kigger på et alternativ, så husk at tjekke at du lever op til optagelses- og engelskkravene, og at der er relevante fag.
Du finder denne information på universitetsprofilerne på vores hjemmeside. Har du brug for hjælp, så kontakt din vejleder eller EDU på vejledning@edu-danmark.dk telefon 70 20 28 24

Vær opmærksom på at der kan ske ændringer på universiteterne løbende. Listen vil blive opdateret, når der er ændringer.

Følgende universiteter har indtil videre meddelt, at de stadig tager imod ansøgninger fra EDU.

OBS! Listen er kun relevant for Study Abroad-studerende, dvs. studerende der skal på et semesterophold.
 

Senest opdateret 20. maj 2020

Asien

 • James Cook University Singapore - håber de kan starte som normalt og forventer at vide mere omkring dette senest i slutningen af juni (man kan vente med at acceptere sin plads, indtil det er afgjort, om der er fysisk undervisning eller ej)
 • RMIT Vietnam - forventer at køre Trimester 3, 2020 (okt) on-campus
 • Swinburne University, Sarawak (Borneo) - håber at køre planmæssigt. Forventer udmelding om national strategi i 2. halvdel af maj
 • University of Nottingham, Ningbo (Kina) - Studerende er nu tilbage på campus og modtager undervisning, men grænserne er stadig lukkede
 • University of Nottingham Malaysia - håber at køre planmæssigt. Forventer udmelding om national strategi i 2. halvdel af maj

 

Australien

Heldigvis er Australien kommet rigtig godt igennem Corona-krisen og har meget få dødsfald. Derfor er der meldt en 3-trins-åbning ud i maj, hvor 3. og sidste fase gennemføres i juli. I den 3. fase åbnes der op for indrejse for internationale studerende, forudsat at fase 1 og 2 er gået som planlagt.

 

England

England mangler at melde en klar plan ud for genåbning og grænser, men disse universiteter forventer fortsat at være åbne for internationale studerende.

 • Regent's University - planlægger at starte som normalt (ellers online undervisning). Ansøgningsfristen er d. 12. juni (hvis man ansøger inden d. 22 maj er man dog garanteret optag, forudsat at man lever op til optagelses- og engelskkravene og har den nødvendige dokumentation).
 • University of Birmingham - mulighed for online start hvis myndighederne kræver det
 • University of Essex - forventer at køre normalt til efteråret
 • University of Hull - forventer at køre normalt til efteråret, dog med mulighed for ændringer da Hull pt. overvejer alternative løsninger. Den normale ansøgningsfrist er i princippet overstået, men Hull plejer normalt gerne at tage i mod sene ansøgninger.

 

Holland

Vi afventer stadig en national plan for, hvornår indrejse for internationale studerende bliver muligt.

 • Vrije Universiteit - første halvdel af semestret (period 1) bliver afviklet online. En beslutning om anden halvdel af semestret tages senest 1. juli. Vrije anbefaler i udgangspunktet ikke at studerende udskyder deres semester til foråret 2021, da der er færre kurser og mange flere om buddet. Ansøgningsfristen er 1. juni, 2020 (Vrije kan muligvis godt modtage ansøgninger efter denne frist, selvom de foretrækker d. 1. juni).

 

New Zealand

New Zealand har klaret sig godt igennem krisen og har et genåbningsforløb, der minder om Danmarks. Vi afventer stadig svar på, hvornår internationale studerende kan rejse ind i landet.


USA

Vi afventer stadig en national plan for, hvornår indrejse for internationale studerende bliver muligt. Og det kan variere meget fra stat til stat, hvordan undervisningen gennemføres. Følgende universiteter regner stadig med at køre face-to-face undervisning.

 • Hawai'i Pacific University
 • Pacific Lutheran University
 • Southern New Hampshire University - forventer almindelig start for Study Abroad på bachelor- og kandidatniveau
 • University of California Berkeley - regner først med at vide mere i midten af juni. Pt. arbejder de med 3 mulige scenarier: Helt online, helt normalt eller en hybrid. Ansøgningsfristen for study abroad studerende er 29. juni.
 • University of California Los Angeles - planlægger både et "on the ground" og et online semester til study abroad for Fall 2020, men endelig beslutning om hvordan undervisningen bliver, er ikke truffet endnu. Ansøgningsfristen for study abroad studerende til deres Fall Quarter er 28. juli.
 • University of California San Diego - men det er kun muligt for study abroad-studerende at tage fag på Extension i i Fall Quarter (og nok også Spring Quarter), da de begrænser antallet af studerende per hold på main campus fag for at kunne holde face-to-face undervisning. Study Abroad-studerende til Fall Quarter har også muligheden for at deltage online hjemmefra, hvis de ikke kan rejse ind i USA. De mest populære fag på main campus bliver også som noget nyt udbudt på Extension til i Fall Quarter. Liste over fag kommer i slutningen af maj. 
 • University of North Carolina Wilmington - håber at kunne køre face-to-face, men endelig beslutning i maj.
 • University of Wisconsin-Madison - regner med at starte uændret indtil videre, endelig beslutning kommer i juli.
 • Columbia University - ingen udmelding endnu om efteråret

 

Kontakt os for at høre om dine muligheder

Husk at EDU's hjælp er gratis, så kontakt vores vejledere på vejledning@edu-danmark.dk telefon 70 20 28 24

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.