Griffith University, uddannelse i udlandet

Høj faglighed og gode vilkår for internationale studerende

2. januar, 2015

På Griffith University har du mulighed for at studere på Australiens Gold Coast eller i storbyen Brisbane. Du bliver én blandt ca. 40.000 studerende, som læser alt fra populærmusik til luftfartskundskab. Er luftfartskundskab ikke lige dig, kan du også studere historie, psykologi eller business.

Griffith University er et alsidigt universitet, som med stor sandsynlighed har den fagkombination, du leder efter. Studiemiljøet på universitetet er rigtig godt og mulighederne er alsidige, som den jordbrugsstuderende Anders fortæller: "Der er virkelig mange gode foreninger, blandt andet sportsklubber fra skak til surfing. På den måde kan man møde utrolig mange nye mennesker og skabe sig et netværk." Læs mere om Anders' oplevelser på Griffith University.

Kombinér dit studie med et praktikophold

"Universitetet har fokus på, at de studerende kan bruge teorien i det virkelige liv," fortæller Mette, der tog et semester af sin bioteknologiuddannelse på Griffith University. Dette fokus på hands-on erfaring kommer blandt andet til udtryk i muligheden for at integrere praktik i uddannelsen - hvad enten du vælger at tage en hel uddannelse på Griffith University eller blot et enkelt semester. Griffith tilbyder studerende et praktikophold hos en australsk NGO, hvor de får mulighed for at kombinere teori med praksis. Du får altså mulighed for at udvide både dit sociale og dit faglige netværk, hvis du vælger at læse på Griffith University. 

Storby eller strand?

Med hele fem campusser fordelt i og omkring Brisbane og på Gold Coast, kan du selv vælge, om du vil bruge din studietid i en fed storby eller om du vil bo ved stranden. Uanset hvor du vælger at studere, så vil du møde den særlige afslappede livsstil, der kendetegner Brisbane-området. Vejret er perfekt og menneskerne er meget imødekommende, så der er gode muligheder for både at opleve kulturen og den australske befolkning, hvis du vælger at studere på Griffith University.

Bliv inspireret

Elenore, der til daglig læser politik og administration i Aalborg, studerede på Griffith University i efteråret 2013, og der var flere årsager til, at hun netop valgte Griffith University: "Jeg er naturmenneske og bliver både rolig og inspireret af at være i naturen, og Australien har bare det hele: ørken, regnskov, frodige kystlinjer, bjerge. På EDUs hjemmeside ledte jeg efter et universitet og et fakultet, der passer til mit studie, ligger i et rimeligt prisleje og som gør noget for sine internationale studerende. Griffith University har alt det." 

Den jurastuderende Benedikte fik fornyet energi til at færdiggøre sin kandidat i Danmark af et ophold på Griffith University: "Undervisningen var inspirerende, og professorerne var meget passionerede omkring deres fag og havde meget energi, fortæller hun. " Deres engagement gav mig en øget interesse for faget og gjorde, at jeg fik en større gejst for at gøre det godt, fordi underviseren var lige så passioneret." 

Læs portrættet af Eleonore og portrættet af Benedikte og bliv inspireret til selv at tage på studieophold i Australien.

Tjek også universitetsprofilen for Griffith University for flere studerendes erfaringer, informationer om hvad du kan læse og aktuelle ansøgningsfrister til Griffith University.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.