Studerende på JCU Singapore ny campus

JCU Singapore får nyt, lækkert campus

1. marts, 2015

Vil du studere i en pulserende metropol, være omgivet af Asiens rivende udvikling og kunne rejse nemt og billigt rundt for at opleve andre asiatiske lande, så overvej et studieophold på James Cook University (JCU) i Singapore. JCU Singapore er lige flyttet ind i lækre, nye omgivelser på Sims Drive, tæt på Singapore centrum.

Én af Asiens mest attraktive studiebyer

På kun 150 år har bystaten, i kraft af sin strategiske placering i Asien, vokset sig til et regionalt og globalt centrum for handel og turisme. Singapore er en tillokkende uddannelsesdestination og er Asiens rigeste og mest veludviklede og moderne by. Den multikulturelle millionby er topmoderne med ny infrastruktur, flotte og fascinerende bygninger og har både buddhisme, islam, kristendom og hinduisme som sine primære religioner. Derudover er Singapore et sandt mekka for oplevelser lige fra shopping, mad, kunst og Formel 1. Henrik, der har læst et semester på JCU Singapore, understreger også, at "Singapore er en fremragende by at studere i, hvor der er rig mulighed for kultur og underholdning.” 

Kombinationen af meget lav kriminalitetsrate og en høj levestandard, der, sammen med gennemsnitstemperaturen, som ligger på ca. 25 grader, gør byen til en af de mest attraktive storbyer i Asien. Samtidig fremstår Singapore som en vestlig storby, hvor alt er moderne og er derfor en nem by at føle sig hjemme i, som dansk studerende. Singapore er ikke bare en fantastisk storby, men har også gode rekreative områder, hvor de studerende kan slappe af, dyrke sport eller forberede sig til undervisningen. Der er flere virkeligt gode strande, et væld af grønne parker og sågar et lille junglereservat. Singapore ligger også godt placeret i forhold til resten af Asien, så det er nemt og billigt at tage en smuttur til fx Malaysia eller Thailand i forbindelse med et studieophold på James Cook University i Singapore.

Mette, som har læst på JCU, beskriver Singapore som en by, der giver de studerende oplevelser for livet: "Mit semester i Singapore bød på varierede oplevelser; fra luft under vingerne i 70 meters højde til rooftop party, bagende hede midt i Chinatown til nudel-spisning og mødet med forskellige kulturer i undervisningslokalet.” 

Nyt, lækkert campus indviet i 2015 - for at fejre det kan du spare 1.225 kr.

JCU Singapore har oplevet en stigende interesse fra studerende fra hele verden, så for at imødekomme efterspørgslen er universitetet netop flyttet ind i deres helt nye campus på Sims Drive, hvor der er plads til tre gange så mange studerende. I dette nye specialdesignede læringsmiljø, kan alle JCU’s aktiviteter samles på ét sted til fordel for de studerende. Det nye campus ligger tæt på CBD (Singapores Central Business District) og det nye sportscenter Singapore Sports Hub, der er et af de største af sin art i verden. Her kan studerende få ny energi og et afbræk fra bøgerne.

For at fejre indflytningen i det nye campus, giver JCU alle studerende, der søger om optagelse via EDU i marts måned, fritagelse for ansøgningsgebyret. En besparelse for de studerende på 250 Singapore Dollars (ca. 1.225 kr.).

Studér i et internationalt miljø

Omkring 60 procent af de studerende på JCU er internationale, der enten læser et semester eller en hel uddannelse på universitetet. Campus er multikulturelt med mange forskellige nationaliteter, hvorfor al undervisning foregår på engelsk. JCU udbyder bl.a. uddannelser inden for business, psykologi og turisme. Sammensætningen af studerende fra hele verden skaber et unikt læringsmiljø og sammenhold, som de studerende, EDU har hjulpet af sted, fremhæver som noget af det bedste ved at studere på universitetet: ”JCU er et socialt, lille og aktivt universitet. Holdene er små og man lærer hurtigt folk at kende, hvilket gør det hyggeligt og rart at møde i skole. Der er mange sociale aktiviteter udover undervisningen f. eks. fodbold og sprogkurser i Mandarin”, fortæller Gry, der har læst et semester på universitetet.

De studerende i fokus

Undervisningsmiljøet på JCU har de studerende i fokus med små klasser, lydhøre og tilgængelige professorer og professionelle vejledere. Det er heller ikke unormalt, at professorerne kender de studerendes navne, da de er interesserede i at skabe et nærvær til de studerende. Rikke, der har læst på JCU, fremhæver, at ”lærerne er interesserede og kender de studerende”.

I efteråret 2012 lavede JCU en konkurrence med 10 udenlandske studerende fra Europa. De studerende konkurrerede om deres viden om Singapore, mens et kamerahold fulgte dem. Se den underholdende film, hvor du samtidig får en masse gode og nyttige oplysninger om byen. 

Under JCUs profil kan du læse mere om danske studerendes erfaringer fra universitetet og se deres flotte billeder fra Singapore. Du kan også læse interview med LiselottKamillaCasper eller Christina, der alle har læst et semester af deres uddannelse på JCU. For dem alle har beslutningen om at læse i Singapore skabt en drøm om en international karriere.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.