Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Oplevelser fra studerende på James Cook University (JCU), Singapore

Fotos og oplevelser fra James Cook University Singapore (JCU Singapore)

Billeder fra JCU Singapore

Se billeder fra EDU Global Tour i Singapore

Se billeder fra EDU-vejleder Henriettes besøg på JCU Singapore

Se Christinas billeder fra et semester i Singapore

Læs Sandra og Sebastians blog fra et semester i Singapore

Læs Henriette, Mia og Grys blog fra et semester i Singapore

Læs Sandra og Sebastians blog fra et semester i Singapore


Studenteroplevelser på Instagram

Hvordan er det at studere i Singapore? Følg med i EDU-studerendes oplevelser på JCU Singapore, når studerende skiftevis overtager vores Instagram-profil (@edudanmark). Søg efter følgende brugernavne eller hashtagget #edusingapore på Instagram:

Hvordan har de danske studerende oplevet deres ophold på JCU Singapore

“Der er flere elementer, der gjorde mit semester i Singapore til ikke blot det bedste semester på min uddannelse, men også en af de bedste oplevelser, jeg nogensinde har haft. Hvis jeg skulle fremhæve 3 ting, må det være:Det sociale liv. Kulturen. Rejsemulighederne.” (Sasha, CBS) 

“Et mindre og hyggeligt universitet, hvor lærerne kender ens navn.” (Rikke, CBS) 

“Hvis jeg skulle anbefale JCU Singapore til nye studerende, ville jeg lægge vægt på det sociale sammenhold, det lille intime campus og det gode udvalg af fag.” (Christina, CBS)

”Tag afsted! Gør en indsats, få det til at fungere. Det er det hele værd, så længe du har en positiv indstilling og koncentrerer dig om alt det positive og ser bort fra de ting, der måske tager tid at vænne sig til.” (Fie, har læst en hel bachelor på JCU Singapore)

"Jeg oplevede den bedste asiatiske blanding – gode rejsemuligheder og en temperatur på omkring 30 grader hver dag. Mit favoritfag var Marketing Fundamentals, da professoren, Jensen Siaw, er en af de bedste underviserer, jeg har haft." (Søren, CBS)

"Det internationale kontor er virkelig den store fordel for JCU, da de er enormt hjælpsomme." (Mathilde, ASB)

"Det er forholdsvist dyrt at bo i Singapore, men mad og transport er billigt." (Marie Louise, ASB)

"Jeg vil helt klart anbefale andre at læse på JCU, da Campus er så småt, at man får et tæt forhold til sine medstuderende og forelæsere." (David, RUC)

"Ikke alene var rejsen til Singapore ensbetydende med temperaturchok, men mere vigtigt står mit udlandsophold som en tid, hvor det hjemmevante blev skiftet ud med et multikulturelt undervisningsmiljø, rejser til omkringliggende asiatiske lande og et helt nyt menukort." (Mette, AU) 

"JCU Singapore er et lille, men hyggeligt universitet, der er meget anderledes end i Danmark - hvilket har været fedt at prøve." (Henriette, AU)

"Man kan komme virkelig tæt på forelæserne og de er meget hjælpsomme." (Diana, AU)

"På universitetet er der studerende fra hele verden (dog flest fra Asien), hvilket gør, at man lærer rigtig meget om andre kulturer og måder at begå sig på. Det er lærerigt at høre, hvordan andres verdener er meget forskellig fra ens egen." (Diana, AU)

"Et socialt, lille og aktivt universitet. Holdene er små og man lærer hurtigt folk at kende, hvilket gør det hyggeligt og rart at møde i skole. Der er mange sociale aktiviteter udover undervisning, som f.eks. fodbold, cykelklub og sprogkurser i Mandarin." (Gry, AU)  

"Jeg vil anbefale JCU i Singapore, da der er mange forskelle fra det, man oplever i Danmark. Blandt andet møder man mange mennesker, som man får lov til at arbejde og socialisere sig med, hvilket er sundt for uddannelsen og personligheden." (Niels, AU)

"Det var det bedste halve år. Jeg ville uden tvivl gøre det igen. Singapore er en fed storby." (Malene, AU)

"Biblioteket og student lounge er rigtig fint og biblioteket har de bøger, man skal bruge, hvilket betyder, at man ikke behøver købe bøgerne." (Malene, AU)

"Jeg vil klart anbefale andre at læse på JCU. Dog skal man være opmærksom på et intenst skoleforløb, hvor man har meget at se til og det er ret hårdt." (Kamilla, CBS)

Studerendes yndlingshangouts:

Coffee Bean i City Square Mall, Little India, godt sted at læse og hænge ud

Kantinen på campus

Området omkring Little India

I weekenderne er det Clarke Quay, Club Street og One Altitude

Marina Bay Sands - fantastisk udsigt

 

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.