STA Travel - samarbejde med EDU

STA Travel - verdens førende rejsebureau for unge og studerende

EDU og STA Travel samarbejder om at øje begge parters synlighed over for studerende inden for de områder, vi hver især er førende inden for.

Hvem er STA Travel? 

I STA Travel er rejser og eventyr i højsæde og vi har, i snart 40 år, specialiseret os i, at netop din rejse bliver en unik og uforglemmelig oplevelse. 

Vi lægger vægt på personlig rådgivning og service og skræddersyr helt efter dine ønsker og behov. Vi er et globalt rejsebureau, hvilket betyder, at vi samarbejder med de bedste flyselskaber verden over, og desuden har vi rigtig gode aftaler med adskillige leverandører indenfor landtransport, overnatninger og oplevelsesture.

Vi imødekommer alle dine ønsker og vil forsøge alt for at opfylde din behov. Det kan være, at du er studerende, der ønsker de billigste og mest SU-venlige flybilletter, eller du ønsker en ankomstpakke for at falde bedst muligt til, inden dit udenlandssemester. Det kan også være, at du har brug for råd til at sammensætte en velfortjent rundrejse efter endt semester.    

  • Superbillige flybilletter – STA Travel kan tilbyde studievenlige priser på de bedste og mest fleksible flybilletter, til både unge og studerende.
  • «We know because we go» – Lige som dig, elsker vi selv at rejse. Når vi ikke er på kontoret, er vi enten ude at rejse eller i gang med at planlægge det næste eventyr.
  • Verdens førende rejsebureau for studerende – På grund af os, er det faktisk ikke nødvendigt for studerende at søge heltidsjobs – det er jo ligefrem billigt at rejse som studerende.
  • Vi tager ansvar – «we dream big and think local» - udover uforglemmelige og autentiske oplevelser, lægger vi også stor vægt på bæredygtighed og ansvarlighed.
  • Meget mere end blot flybilletter – STA Travel har et globalt samarbejde med utallige camper- og biludlejningsfirmaer, foruden et stort netværk og database af hoteller og ture verden over.
  • Sikkerhed på rejsen– I samarbejde med Gouda Rejseforsikring kan STA Travel tilbyde en god og billig rejseforsikring, så du, uden bekymringer og med ro i sindet, kan nyde din rejse.

Argumenterne for, at du bør kontakte os, når du skal i gang med at arrangere en rejse til udlandet, er utallige.

I STA Travel Danmark stræber vi efter at være landets største og bedste med ekspertise og erfaring indenfor backpacker-, jorden rundt- og rundrejser.

Vores dygtige rejsespecialister har rejst rundt og oplevet meget af verden og er ivrige efter at dele ud af deres viden og erfaringer med dig. Vi sælger rejser og oplevelser til folk i alle aldre, og er du ung og/eller studerende har vi tilmed mulighed for at tilbyde markedets bedste flybilletter, både hvad angår pris og fleksibilitet.    

Vi er her for dig!

Læs mere og kontakt os her.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.