Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Kats cool London liv

Katrine vil ønske, der var én, der havde rusket lidt i hende og fortalt, at hun altså ikke er Beyonce. Det var nemlig lidt den følelse, London gav hende. 

Til trods for kæreste, kolonihavehus og katte, byttede hun "lille" Aalborg ud med et pulserende og noget anderledes studieliv i London. Et byt, hun på ingen måde fortryder. 

"Jeg er nok lidt anderledes end mange andre mennesker, for jeg havde bestemt, jeg ikke ville hjem i løbet af mit ophold. Jeg var sikker på, det ville være forfærdeligt at komme tilbage til London, fordi jeg er så glad for mit liv derhjemme. Og det var da også forfærdeligt at komme herover.... I hele to timer, og så var alting godt. Jeg startede på Regent's, det var super spændende og alting blev ligepludselig både sjovt og fedt. Så jeg har på ingen måde sukket efter at have været hjemme hos min kæreste - selvfølgelig vil jeg gerne ha' haft ham hos mig, men det er ikke jordens undergang, overhovedet. Og jeg tror - det er selvølgelig også bare min filosofi, men jeg tror kun det er sundt, jeg tror at forholdet blir meget stærkere af at have et halvt år fra hinanden, eller hvor meget det nu er.  Man når virkleig at mærke at “Gud jeg vil virkelig den her person rigtig rigtig meget, og det tror jeg kun er sundt," siger hun. 

Det er ikke første gang Katrine besøger eller bor i London - og det er garanteret heller ikke sidste. Hun har forelsket sig i den kulturelle og til tider lidt crazy by, hvor der altid sker en masse og hvor alt - til manges store overraskelse, er ret tæt på. "Da jeg boede her sidst, tabte jeg mit hjerte til Camden. Folk er sådan nogle skæve personligheder og der sker altid et eller andet sjovt. Ellers kan jeg godt lide at være i Brick Lane - altså alle de steder, der er store markeder, det er lige mig, jeg er tosset med det," siger Katrine, som altid lader sig inspirere, når hun er i London. "

En lille smule hjemve er ikke jordens undergang

Hvis du går og tumler med tanken om, at du er bange for at få hjemve, så har Katrine egentlig et ret godt råd."Selvfølgelig får man hjemve, hvis man er væk længe, og har nogle mennesker derhjemme, man savner, det er klart. Men det gør det jo ikke til en mindre oplevelse, kan man sige. Det gør det jo faktisk bare federe at komme hjem igen," påpeger hun. Og hvis du er én af dem, der er bange for, at den tanke skal blive til virkelighed, så kan du jo for eksempel tage afsted med en ven eller veninde, ligesom Katrine også gjorde. "Det har været helt vildt dejligt at være herovre med en veninde, som har oplevet det samme som mig, både akademisk og privat. Hun kan hjælpe mig, hvis jeg lige pludselig har glemt en følelse af hvordan det har været at være her, så kan hun minde mig om, hvordan det har været. Og jeg har én, jeg kan snakke med tingene om derhjemme, det er bare vildt dejligt." "Og ja, hvis jeg har hjemve, så snakker jeg bare med Signe om det, så hiver hun mig ud og så laver vi noget, og så er det væk igen." 

 

Senge-deling som 25 årige

Katrine og hendes veninde Signe, der er afsted sammen deler ikke bare værelse, men rent faktisk også seng sammen. Og i følge Katrine er et er lidt specielt, når man er over 25, men hun påpeger, at det også er smadderhyggeligt - og økonomisk klogt. Og så er Katrine vildt glad for, at hun er taget afsted sammen med en veninde, og vil helt klart anbefale folk at tage afsted sammen. "Det har været helt vildt dejligt at være herovre med en veninde som har oplevet det samme som mig, både akademisk og privat. Jeg ville ikke ha' undværet at være afsted med hende - jeg tror ikke, det ville ha' været en federe oplevelse for mig, tvært imod," siger hun. 

 

Kats fifs; 

Få taget billeder, HVOR DU SELV ER PÅ.

Det lyder ligegyldigt, men det er det ikke. Hvis du kommer hjem med en masse billeder af dødssyge monumenter, har du bare billeder af en masse ting, du kan finde på internettet, og det vil din mormor bare ikke synes, er særlig sjovt - medmindre du er på dem.  

 

Bare gør det!

Pengene er 100 % godt givet ud, uanset hvor meget du betaler og hvor du tager hen. Det er oplevelser, du ikke kan bytte for noget som helst. Så bare kom afsted!

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.