Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Hvordan søger jeg ind på San Diego State University (SDSU)?

Optagelseskrav
Engelskkrav
Studiestart
Sådan søger du
Ansøgningsgebyr
Ansøgningsfrister


Vigtigt

Vær opmærksom på, at på San Diego State University (SDSU) kan du som udgangspunkt ikke blive optaget på fag, før du tager hjemmefra. Du får først lov til at vælge fag, når du er ankommet på universitetet. De lokale studerende, som er i gang med en hel uddannelse på SDSU, har lov til at vælge først ifølge californisk lov, så det er derfor vigtigt, at du er forberedt på at være meget fleksibel i forhold til fagvalg samt, at du får mange fag forhåndsgodkendt hjemmefra, hvis du vil læse på SDSU. Læs mere her


Optagelseskrav

Study Abroad (Semesterophold)

Der er ingen faste optagelseskrav til universitetets Study Abroad-program. Universitetet kigger på den samlede ansøgning inklusiv karakterudskrifter og eksamensbeviser.

Vær dog opmærksom på, at for at kunne søge ind på Semester at SDSU - Business Courses, skal du som udgangspunkt være indskrevet på en business-uddannelse på et dansk universitet. 


Engelskkrav

Uden sprogtest

Når du søger optagelse på universitetet gennem EDU, behøver du ikke tage en engelsk sprogtest, hvis du opfylder ét af følgende krav: 

1. Du har bestået en gymnasieuddannelse for mindre end 5 år siden (på ansøgningstidspunktet) og fået mindst ét 7-tal i engelsk på A-niveau eller mindst ét 10-tal i engelsk på B-niveau på 7-trins skalaen. Er dine gymnasiekarakterer mere end 5 år gamle, bør du kontakte EDU. 

eller

2. Du har afsluttet mindst to fag undervist på engelsk på universitetsniveau som en del af din danske videregående uddannelse og fået minimum 4 i karakter*. Minimum et af fagene skal være taget inden for dit hovedfag og fagene må ikke være English language courses**. Dette dokumenteres ved at få et dokument på engelsk med stempel og underskrift fra dit Studiekontor hvori dette bekræftes.

*Hvis du ikke har modtaget en talkarakter, men har fået bestået (Pass) i fagene, accepterer SDSU også dette.
**Dette er typisk fag, der involvererer læren om sproget engelsk, såsom grammatik. Er du tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte os.  

  
Med sprogtest

Opfylder du ikke nogle af ovenstående engelskkrav, skal du tage en engelsk sprogtest. Her kan du se, hvor mange point du skal have i din sprogtest.

Engelskkrav - Study Abroad

Sprogtesten må ikke være over 2 år gammel på ansøgningstidspunktet.


Studiestart

Der er studiestart to gange om året i august og januar for de fleste programmer på universitetet.

Study Abroad-programmet hedder Semester at SDSU og sommerkurser tages igennem programmet English for Academic Purposes (EAP).

Datoer – Alle programmer


Sådan søger du

Har du besluttet dig for at søge om optagelse på dette universitet? 

Hvis ja, skal du gøre følgende:

  1. Udfyld vores ansøgningserklæring online.
  2. Når du har udfyldt ansøgningserklæringen online, vil du først modtage en automatisk bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgningserklæring. 
  3. Derefter vil du, snarest muligt, blive kontaktet af din personlige vejleder hos EDU, der hjælper dig igennem ansøgningsprocessen til dette universitet. 

Vi anbefaler, at du kun udfylder én ansøgningserklæring, da optagelseschancerne er gode, hvis du opfylder optagelses- og engelskkravene. 98 % af vores studerende bliver optaget på deres ønskede universitet.

EDU’s hjælp er 100 % gratis – og uforpligtende.

OBS! Husk at tjekke fagmuligheder, optagelses- og engelskkrav inden du starter ansøgningsprocessen. Er du i tvivl, om du opfylder kravene, eller om universitetet har de faglige muligheder, du efterspørger, er du velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk eller på 70 20 28 24, før du starter ansøgningsprocessen.​​​​​​​


Ansøgningsgebyr

Søger du ind på universitetets Study Abroad-program (Semester at SDSU), skal du betale $USD 175 i ansøgningsgebyr, som betales via det online ansøgningsskema, hvor du skriver dine kreditkortoplysninger ind. 

Ansøgningsgebyret tilbagebetales ikke – heller ikke hvis du ender med at aflyse dit ophold eller ikke bliver optaget.


Ansøgningsfrister

Ansøgningsfristen er den seneste dag universitetet vil modtage din ansøgning. Det er en god idé at sende din ansøgning til os i god tid før ansøgningsfristen, så der er tid til at sikre at ansøgningen er komplet og få alle de praktiske detaljer på plads før studiestart.

For at vi kan garantere, at din ansøgning kan nå at blive sendt til SDSU i tide, skal vi have modtaget en komplet* ansøgning med alle korrekte supplerende dokumenter senest fem hverdage før fristen. 

OBS! Ansøgningsfristen er efter lokal tid på universitetet.

*Engelskkravet skal være opfyldt, når du sender din ansøgning ind og vil ikke kunne eftersendes efter fristen.
 

Study Abroad (Semesterophold) - Business Courses og Business Certificate programmer samt General Courses (alle andre studieretninger end business)

Efterårssemester (Fall) 2020: Ansøgningsfrist offentliggøres senere. Der er dog åbent for ansøgninger. 

Behandlingstid

Behandlingstiden af din ansøgning på universitetet er cirka seks til otte uger. Der kan dog gå både kortere og længere tid alt efter, hvilket universitet du har søgt ind på, og hvornår du søger. Har du ikke hørt noget, otte uger efter din ansøgning er afsendt, er du velkommen til at kontakte os, så rykker vi gerne universitetet for svar. 


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Din vejleder til dette universitet er Christian Jacobsen.

Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.