Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Hvordan søger jeg ind på University of Victoria (UVic)?

Optagelseskrav
Engelskkrav
Studiestart
Sådan søger du
Ansøgningsgebyr
Ansøgningsfrister


Optagelseskrav

Study Abroad (Semesterophold)

Der er ingen faste optagelseskrav til universitetets Study Abroad-program. Universitetet kigger på den samlede ansøgning inklusiv karakterudskrifter og eksamensbeviser.

OBS! Vil du læse et semester eller to på University of Victoria i forbindelse med dit sabbatår efter gymnasiet, så skal du søge ind på en hel bachelor og leve op til de krav, der er dertil.


Business-program om sommeren (SGBS og ISIBM)

Der er ingen faste optagelseskrav til universitetets Study Abroad-program. Universitetet kigger på den samlede ansøgning inklusiv karakterudskrifter og eksamensbeviser.

Du skal være indskrevet på en dansk universitetsgrad herhjemme for at tage SGBS- og ISIBM-programmet. SGBS-programmet er et program for kandidatstuderende, så du skal have bestået en bacheloruddannelse for at blive optaget.


Hele uddannelser på bachelorniveau

Når du søger om optagelse på en hel uddannelse på bachelorniveau i udlandet, skal du som minimum have fuldført en gymnasiel uddannelse. Derudover kan optagelseskravene variere fra uddannelse til uddannelse. 

Universitet forventer desuden et gennemsnit over middel, dvs. over 7. Universitetet vurderer ligeledes den samlede ansøgning, inklusiv dine karakterudskrifter og/eller eksamensbeviser.


Engelskkrav

Uden sprogtest

Når du søger optagelse som Study Abroad-studerende, på SGBS-programmet eller på ISIBM-programmet igennem EDU, behøver du ikke tage en engelsk sprogtest, hvis du opfylder ét af følgende krav:

1. Du har bestået en gymnasieuddannelse og fået et gennemsnit på mindst 6 i engelsk på A-niveau eller et gennemsnit på mindst 9 i engelsk på B-niveau på 7-trins skalaen.

eller

2. Du kan dokumentere, at du er blevet undervist på engelsk i mindst 1 år på fuld tid på akademisk niveau (60 ECTS).

OBS! Hvis du søger ind på en hel bacheloruddannelse, skal du tage en sprogtest for at opfylde engelskkravet.


Med sprogtest

Opfylder du ikke nogle af disse krav, skal du tage en engelsk sprogtest. Her kan du se, hvor mange points du skal have i din sprogtest.

Engelskkrav - Alle programmer


Studiestart

Studieåret er opdelt i to sessions: Winter Session og Summer Session. Winter session er delt op i to terms: et fra september til december og et fra januar til april. Summer Session ligger mellem maj og august. Desuden er det muligt at tage kortere ophold over sommeren indenfor business. Læs mere om de to programmer (SGBS og ISIBM).

Datoer – Alle programmer


Sådan søger du

Har du besluttet dig for at søge om optagelse på dette universitet? 

Hvis ja, skal du gøre følgende:

  1. Udfyld vores ansøgningserklæring online.
  2. Når du har udfyldt ansøgningserklæringen online, vil du først modtage en automatisk bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgningserklæring. 
  3. Derefter vil du, snarest muligt, blive kontaktet af din personlige vejleder hos EDU, der hjælper dig igennem ansøgningsprocessen til dette universitet. 

Vi anbefaler, at du kun udfylder én ansøgningserklæring, da optagelseschancerne er gode, hvis du opfylder optagelses- og engelskkravene. 98 % af vores studerende bliver optaget på deres ønskede universitet.

EDU’s hjælp er 100 % gratis – og uforpligtende.

OBS! Husk at tjekke fagmuligheder, optagelses- og engelskkrav inden du starter ansøgningsprocessen. Er du i tvivl, om du opfylder kravene, eller om universitetet har de faglige muligheder, du efterspørger, er du velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk eller på 70 20 28 24, før du starter ansøgningsprocessen.​​​​​​​


Ansøgningsgebyr


Study Abroad (semesterophold) og hele uddannelser på bachelorniveau

Søger du ind på University of Victoria, er der et ansøgningsgebyr.

Ansøgningsgebyr - alle programmer

  • Vælg Application fee og dernæst undergraduate application. Se under If any transcripts come from institutions outside of Canada.

Du vil få mulighed for at betale ansøgningsgebyret med Mastercard, Visa eller American Express i løbet af ansøgningsprocessen.

Ansøgningsgebyret tilbagebetales ikke – heller ikke hvis du ender med at aflyse dit ophold eller ikke bliver optaget.


Sommerkurser

Søger du ind på et af de to business-programmer om sommeren (SGBS og ISIBM), vil du blive bedt om at betale et depositum på mellem CAD 500 og 600. Dette depositum er en del af den endelige undervisningsafgift.


Ansøgningsfrister

Ansøgningsfristen er den seneste dag universitetet vil modtage din ansøgning. Det er en god idé at sende din ansøgning til os i god tid før ansøgningsfristen, så der er tid til at sikre at ansøgningen er komplet og få alle de praktiske detaljer på plads før studiestart.

For at kunne garantere at ansøgningen kan nå frem i tide inden universitetets ansøgningsfrist er det vigtigt, at vi modtager din ansøgning senest fem hverdage før fristen.

OBS! Ansøgningsfristen er efter lokal tid på universitetet.


Study Abroad (Semesterophold)

Ansøgningsfrister:

  • Forår: 31. oktober
  • Sommer: 30. april
  • Efterår: 30. april

Planlægningsprocessen af dit ophold afhænger af reglerne på din danske uddannelsesinstitution. Det er en god idé at gå i gang med planlægningen af dit ophold 6 til 12 måneder før studiestart, og at du sender din ansøgning til os mellem 4 til 8 måneder før studiestart. Så er der god tid til at få detaljerne på plads inden studiestart. Jo tidligere du søger, jo større sandsynlighed er der typisk for, at få de fag du ønsker. 


Business-program om sommeren (ISIBM og SGBS)

Ansøgningsfrister for sommer 2020

  • SGBS: 1. juni
  • ISIBM, juli: 12. juni
  • ISIBM, august: 3. juli

Universitetet anbefaler dog, at man søger i god tid, da der er begrænsede antal pladser på de to programmer. Man bør søge i god tid inden april for at være sikker på at kunne få en plads.


Forhåndsgodkendelse

Hvis dit Study Abroad-ophold skal indgå i din danske uddannelse, er det vigtigt at få undersøgt tidligt i processen, hvordan du får en forhåndsgodkendelse. Der kan være en frist for, hvornår du senest skal søge forhåndsgodkendelse på din danske uddannelsesinstitution. Dette hænger typisk sammen med fristen for at være tilmeldt fag på din danske uddannelsesinstitution.

Læs mere om forhåndsgodkendelse


Hele bacheloruddannelser

Ansøgningsfrist - hele bacheloruddannelser

Vi anbefaler, at du går i gang med planlægningen af dit ophold 8 til 12 måneder før studiestart og du sender din ansøgning til os mellem 6 til 8 måneder før studiestart. På den måde har du tid til at få alle de detaljer på plads, der er i forbindelse med at tage en hel uddannelse i udlandet, heriblandt ansøgning om udlandsstipendium og SU.  


Behandlingstid

Behandlingstiden af din ansøgning på universitetet er cirka seks til otte uger. Der kan dog gå både kortere og længere tid alt efter, hvilket universitet du har søgt ind på, og hvornår du søger. Har du ikke hørt noget, otte uger efter din ansøgning er afsendt, er du velkommen til at kontakte os, så rykker vi gerne universitetet for svar. 


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Stephanie Winther Sødorf.
 
Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.