Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Fotos og personlige oplevelser fra Hawai'i Pacific University (HPU)

Følg med i studielivet på HPU

Christian vendte op og ned på sit liv og endte med et studieophold på HPU. Hans råd til dig, som du kan læse om på chrichri.dk, kan hjælpe dig til et bedre ophold på HPU.

Se video-rejseblogs fra studieopholdet på HPU

Studieoplevelser på Instagram

Hvordan er det at studere på Hawaii? Følg med i EDU-studerendes oplevelser, når studerende skiftevis overtager vores Instagram-profil (@edudanmark). Du kan også søge efter hashtagget #eduhpu på Instagram og følge med i studielivet på universitetet. Du kan også søge efter følgende brugernavne på Instagram:

  • pernillefrantz 

Hvordan har de danske studerende oplevet deres ophold på HPU?

"Underviserne er engageret i os studerende og er altid villige til at hjælpe." (Stine, læser til dagligt på AAU)

"HPU har to campus. Da campus er spredt, så får man ikke fornemmelsen af at være en del af ét stort universitet - idet man har undervisning i forskellige bygninger." (Rasmus, læser til dagligt på IT-universitetet)

"HPU har nogle unikke kurser i oceanografi og hvis man er glad for havet, så er Hawaii et ideelt sted at være." (Kasper, læser til dagligt på KU)

Studerendes yndlingshangouts og gode råd

Gaden "Fort Street", hvor der er liv og altid masser af mennesker.

Hawaii byder på mange forskellige oplevelser: vulkaner, regnskove, vandring, strande, surfing, dykning osv. Derudover ligger de andre øer kun en smuttur væk, hvor endnu flere oplevelser venter. 

Surfing er helt oplagt. Derudover er der perfekte forhold til at vandre, snorkle, dykke og generelt bare opleve den smukke natur. 

 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.