Universiteter
Få overblik over hvor og hvad du kan læse
Menu

Boston University, Metropolitan College

 

Boston University ligger i storbyen Boston på den amerikanske østkyst. Byen er kendt som en kæmpe universitetsby med over 50 universiteter, hvoraf nogle af verdens mest anerkendte universiteter er i blandt. Skal man have en pause fra studierne, kan en baseball kamp på det legandariske Fenway Park med hjemmeholdet Red Sox stærkt anbefales.

EDU kan hjælpe dig af sted på et ophold på Boston University, Metropolitan College. Metropolitan College er et ud af i alt 17 fakulteter på Boston University, som i alt tæller mere end 33.000 studerende, hvoraf over 8000 af dem er internationale. Campus ligger midt i byen i det centrale Back Bay område, med kort afstand til alt hvad byen kan byde på af kulturelle oplevelser. Det er et højt ranket universitet, der hvert år ligger solidt placeret blandt verdens 100 bedste universiteter. Universitetet kan bryste sig af flere nobelpristagere og pulitzer pris-vindere. Og så kan du gå i fodsporene på berømte alumner som Martin Luther King, Jr., Howard Stern og de Oscar-vindende skuespillerinder Geena Davis, Marisa Tomei og Julianne Moore.

Der er ingen undskyldning for ikke at få læst pensum igennem da Boston University har 23 tilgængelige bibliotekter. Er du kandidatstuderende, har du også mulighed for at kombinere dit studieophold med et praktiksemester med hands-on erfaring. Skal du have en pause fra bøgerne, er der rig mulighed for at få rørt kroppen i universitetets 25.000 kvadratmeter store fitness center. Endelig er kultur en stor ting på Boston University, hvor der årligt foregår 500 koncerter og optrædener samt en række kunstudstillinger.

Top 3 grunde til at læse på Boston University, Metropolitan College
Top 5 fagområder på Boston University, Metropolitan College
Top 3 fordele ved området uden for Boston University, Metropolitan College


Top 3 grunde til at læse på Boston University, Metropolitan College

 1. Universitetet er højt ranket og ligger i en universitetsby med fokus på forskning og videregående uddannelse. Du kan ikke undgå at blive klogere.

 2. På universitetet får du ikke kun den akademiske tilgang præsenteret. De fleste professorer har også mange års praktisk erfaring indenfor deres felt.

 3. Som kandidatstuderende har du mulighed for at kombinere dit studieophold i udlandet med et efterfølgende praktikophold.


Top 5 fagområder på Boston University, Metropolitan College

 1. Business Administration
 2. Biotechnology
 3. Computer Science
 4. Criminal Justice
 5. Urban Affairs

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. I 2016 blev Boston kåret til at være den bedste universitetby i USA ifølge QS Best Student Cities. Byen er grøn, let at bevæge sig rundt i og med et godt netværk af cykelstier.
   
 2. 
Der er nem adgang til et væld af museer og kulturelle oplevelser, da campus ligger midt i byen.
 Og har du en forlænget weekend, kan du på få timer køre til Montreal i Canada eller New York City.
   
 3. Oplev ægte amerikansk kultur med en baseball kamp på Fenway Park med hjemmeholdet Red Sox. Sport er en kæmpe ting i Boston, der også huser Boston Bruins i NHL, Boston Celtics (det mest vindende hold i NBA), samt New England Patriots der spiller deres NFL-kampe 30 minutters kørsel fra Boston.