Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Fotos og oplevelser fra James Cook University (JCU)-studerende

Studieoplevelser på Instagram

Hvordan er det at studere på JCU? Følg med i EDU-studerendes oplevelser på universitetet, når studerende skiftevis overtager vores Instagram-profil (@edudanmark). 

Billeder fra JCU Australien

Se billeder fra Michael Ørsteds semester på JCU i Townsville

Se billeder fra EDU Global Tour i Cairns

Se Stines billeder fra et semester i Townsville

Se Annes billeder fra et semester i Cairns

Hvordan har de danske studerende oplevet deres ophold på JCU

Tine blogger sjovt og lærerigt om opholdet på JCU. Indlægget "Du ved du bor i Queensland, når..." giver et unikt indblik i kulturen, og du kan også få indtryk af bolig, studieliv og rejser på hendes blog aworldofbackpacking.com (Tine læser til daglig Biologi på AU)

“Det fedeste ved at læse på JCU var fagene. Jeg læser biologi, og på JCU var der rig mulighed for at få spændende fag inden for dette felt. Underviserne på mine fag var superdygtige og engagerede. Desuden var der et par rigtig gode feltture med nogle af disse fag.“ (Kristina, læser biologi på KU)

”Townsville har været ideel at læse ved, da det rent lokationsmæssigt ligger perfekt, hvis man gerne vil rejse rundt i Australien, mens man studerer! Ydermere er klimaet i en klasse for sig selv!” (David, University College Sjælland)

”Der er rigtig mange internationale studerende i Townsville, hvilket har været en fantastisk oplevelse, da det er dem, man er mest sammen med. Det har givet mig venner i hele verden!” (Stine, læser jura på AU)

“Fagene var generelt lidt mere praktisk orienterede og case baserede, hvilket var super fedt. Derudover var der midt-term prøver og flere opgaver i løbet af semesteret, hvor karaktererne talte med i den endelige karakter. Det var lidt hårdt, men på den anden side meget rart, da man så blev holdt til ilden, og ikke endte med at skulle læse alt op de sidste uger inden den afsluttende eksamen.” (Kristina, læser biologi på KU)

”Oplevelse for livet. Mener alle bør tage af sted.” (Christian, ASB)

"James Cook University har en fantastisk beliggenhed i tropical Queensland tæt på regnskov, rev og herligt dyreliv. Universitetet er kendt for dets fantastiske feltture, som tager de studerende ud i det virkelige Australien." (Line, læser på AU) 

"Det internationale kontor har super venlig service. Hver 2. uge har de gratis frokost om fredagen med hotdogs og lege for at bringe de studerende sammen." (Kiki, læser på KU)

"Mange af øvelsestimerne undervises af ph.d.-studerende, så det er nemt at få fif til ens uddannelse og skabe et netværk." (Kiki, læser på KU)

"Høj kvalitet af de marinbiologiske fag, dygtige undervisere og relevante opgaver." (Sophie, læser på AU)

"Det internationale kontor afholder mindst en gang om måneden sociale arrangementer på campus, så man føler sig hurtigt hjemme." (Anne Mette, læser på KU)

"Arbejdsbyrden er noget anderledes fordelt på JCU end i Danmark. Der er en masse opgaver spredt ud over semesteret og eksamen udgør kun en del af ens endelige karakter." (Line, læser på AU)

"Universitetet ligger i virkelig gode omgivelser Det er den perfekte kombination af tropisk paradis og sjovt studieliv." (Sahana, læser på KU)
 

Studerendes yndlingshangouts

Udendørsområdet på Cafe Bambinis på Campus (Townsville)

Den gratis pool Riverway Lagoons i Pioneer Park, Townsville