Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

Hvad kan jeg læse på Swinburne University of Technology, Sarawak?

Study Abroad (Semesterophold)
Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
Top-up bacheloruddannelse
Sommerkurser
Internship (Praktikophold)
Sprogkurser
Specielle programmer


Study Abroad (semesterophold)

Study Abroad er en betegnelse for et studieophold i udlandet, hvor du ikke afslutter en hel uddannelse i udlandet. Study Abroad minder meget om udveksling og varer 1-2 semestre. Ved udveksling rejser du ud gennem en udvekslingsaftale på din danske uddannelsesinstitution og får hjælp af det internationale kontor. Ved Study Abroad finder du selv et relevant universitet i udlandet, du ønsker at læse på. Vælger du et af EDU's partneruniversiteter, får du gratis hjælp af EDU gennem ansøgningsprocessen. Se uddybning på vores side om udveksling og Study Abroad

Vil du læse et semester eller to på universitetet, kan du normalt selv vælge dine fag på kryds og tværs af fagretninger. Du skal blot opfylde kravene (prerequisites) til de enkelte fag.

Du finder universitetets udbud af fag i deres fagdatabase

 • Klik dig ind under de enkelte uddannelser og se, hvilke fag der udbydes på universitetet. 

Det nemmeste er dog at kigge på PDF'erne nedenfor. Det er en oversigt over de fag, som bliver tilbudt på universitetet.
 

Udbudte kurser - forår 2020:

Bachelor of Business & MBA

Bachelor of Design

Bachelor & Master of Engineering

Bachelor of Computer Science

Bachelor of Science

 

Udbudte kurser - efterår 2019:

Bachelor of Business & MBA

Bachelor of Engineering

Bachelor of Science

Bachelor of Design

Bachelor of Computer Science


OBS! Faglister for efteråret udkommer omkring maj og lister for foråret udkommer omkring november. Hvis du søger før, hvilket vi vil råde dig til, skal du derfor tage udgangspunkt i listerne for året før. Det er stort set de samme fag, som bliver udbudt hvert år.

Fagbeskrivelser kan findes ved at søge på fagkoderne listet under det enkelte program, som du finder i faglisterne ovenover. Skriv fagkoderne ned og søg derefter på dem i Swinburne's generelle database. Fagdatabasen kan give dig et indblik i hvad faget omhandler men er ikke opdateret i forhold til hvilket campus det bliver udbudt på.

Hvordan finder jeg de rigtige fag?

Se gode tips og råd til hvordan du finder de rigtige fag – og hvad du skal være opmærksom på, når du kigger efter fag.


Hvad betyder fagkoderne?

Det første ciffer i fagkoden viser, hvilket niveau faget er på.

 • I undergraduate-fag (bachelorniveau) er det første ciffer 1-3 (f.eks. HBI231 eller HAA388). - Bachelorstuderende kan nogle gange få lov til at følge fag, hvor det første ciffer i fagkoden er 4.
 • I postgraduate-fag (kandidatniveau) er der første ciffer 4 eller højere (f.eks. HBI552 eller HBC608)

OBS! Når du kigger på fag, er det vigtigt at vælge fag, som passer til det niveau, du skulle være på herhjemme. Hvis du er af sted på dit sidste år på bacheloren, og eksempelvis tager første års fag i udlandet, vil niveauet på fagene højst sandsynligvis være lavere, end hvad du er vant til. Et godt råd er, at vælge fag i udlandet der ligger på samme år, som det år du er af sted på.

Hvor mange fag?

Bachelorniveau (undergraduate level)

Som studerende på bachelorniveau skal du være fuldtidsstuderende i universitetets øjne for at kunne få og overholde reglerne for dit studievisum.

Kandidatniveau (graduate level)

Som studerende på kandidatniveau kan du tage færre fag og du betaler kun per fag du tager.

OBS! Vær opmærksom på, at det altid er din danske uddannelsesinstitution, der bestemmer, hvor mange fag du skal tage, for at det svarer til 30 ECTS. Der findes ingen officiel konverteringsskala. 

Bemærk at der kan være særlige forhold, der gør sig gældende.


Forhåndsgodkendelse

Hvis dit Study Abroad-ophold skal indgå i din danske uddannelse, er det vigtigt at få undersøgt tidligt i processen, hvordan du får en forhåndsgodkendelse. Der kan være en frist for, hvornår du senest skal søge forhåndsgodkendelse på din danske uddannelsesinstitution. Dette hænger typisk sammen med fristen for at være tilmeldt fag på din danske uddannelsesinstitution.

Læs mere om forhåndsgodkendelse


Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau

Bachelorniveau (undergraduate level)

På Swinburne Malaysia kan du færdiggøre en bacheloruddannelse (undergraduate degree) på 2,5-3 år.

Universitetets uddannelser på bachelorniveau


Udveksling til Australien på hele bacheloruddannelser

For studerende, der læser en hel bacheloruddannelse på Swinburne Malaysia, er det muligt som et led i uddannelsen at læse et år (to semestre som Exchange studerende) på Swinburne Australien i Melbourne.

Undervisningsgebyret (Tuition Fee) betales stadig til Swinburne Malaysia og derfor til den malaysiske pris, som er en del lavere end den australske. Læs mere under Undervisningsgebyr (Tuition Fee). Denne kombination er en rigtig god mulighed for studerende, der er interesseret i både Asien og Australien, og som ønsker at give uddannelsen et ekstra internationalt tvist.

Hvis du ønsker yderligere informationer om denne spændende mulighed, er du velkommen til at kontakte os på vejledning@edu-danmark.dk
 

Kandidatniveau (graduate level)

Du kan også læse flere forskellige hele uddannelser på kandidatniveau eller derover (graduate level) blandt en Master's Degree og en PhD.

En hel uddannelse på kandidatniveau tager typisk to år.

Universitetets uddannelser på kandidatniveau

OBS! Hvis du overvejer at tage en hel kandidatuddannelse i udlandet, bør du være opmærksom på, at uddannelsessystemer udenfor Danmark er opbygget på en anden måde. Det er eksempelvis normalt at arbejde nogle år efter sin bacheloruddannelse og først vende tilbage for at tage sin kandidatuddannelse senere hen. Det betyder, at når man tager en kandidatuddannelse i udlandet, så vil ens medstuderende ofte være erhvervsaktive. Derfor kan undervisningstimerne potentielt ligge om aftenen, så man kan tage en kandidatuddannelse samtidig med, at man arbejder.


Top-up bacheloruddannelse

Vi har ingen særlig aftale om top-up bacheloruddannelser, men det er muligt at søge ind på en af universitetets bacheloruddannelser, og samtidig søge om at få meritoverført fag du har afsluttet på eksempelvis din erhvervsakademiuddannelse i Danmark. Når universitetet behandler din ansøgning, vil de vurdere, om de vil give dig merit for nogle eller alle dine afsluttede fag. Jo mere dine fag eller afsluttede uddannelse ligner den du søger ind på, jo større er chancen for at få merit. Det vil fremgå af dit optagelsesbrev, hvor mange semestre du skal afslutte for at opnå en Bachelorgrad.

Vær opmærksom på at hvis du bliver optaget på en hel bacheloruddannelse på universitetet, kan der være krav om, at du minimum skal tage et vist antal semestre på universitetet – underordnet hvor meget merit du får for din danske uddannelse.

Læs mere om hele uddannelser på bachelorniveau på universitetet.


Sommerkurser

På Swinburne, Sarawak kan du læse fag af kortere varighed i løbet af sommeren (kaldet Winter Term). Deres Winter Term ligger i perioden juni-august, og studerende tager 1 eller 2 units/fag.

Datoerne for Winter Term i 2020: 22. juni - 7. august.

Fagudbud 2020:

 • INB20012 Asia Pacific Business Perspectives

 • ENT30014 Social Innovation Project

 • ENG10003 Mechanics of Structures

 • MME30001 Engineering Management 1

 • MME40001 Engineering Management 2

 • CHE10005 Consumer Chemistry

 • PEH20005 Communicable Disease Control

Du kan også deltage i et praktikfag henover sommeren. Læs mere under praktikophold.


Internship (Praktikophold)

Swinburne, Sarawak tilbyder et praktikfag indenfor "Social Innovation" (ENT30014 - Social Innovation Project) i løbet af deres sommersemester (kaldet Winter Term pga. australske termer).

Kurset på 12,5 credits varer 6 uger (midt juli til slut august), hvilket normalt svarer til 7,5 ects.

Du kan kun kombinere praktikfaget med et Study Abroad (Semesterophold) på universitetet. Det er muligt enten at tage praktikfaget før efterårssemesteret eller efter forårssemesteret.

Læs mere om praktikfaget

 • Klik på 'Internships'

Download brochuren om praktikfaget Social Innovation

Kontakt EDU på vejledning@edu-danmark.dk for at høre nærmere.


Sprogkurser

På Swinburne Malaysia kan du også tage et kursus i engelsk. Kurset hedder Intensive English Program og udbydes 4 gange om året.

Universitetets sprogkurser i engelsk

Scroll ned på siden og find sektionen English Language.


Specielle programmer

Der udbydes ikke specielle programmer på universitetet.


 

Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.