Landbrug og Veterinær i udlandet

Et anderledes klima og omgivelser giver nye spændende udfordring til både landbrug og dyreliv end herhjemme i andedammen. Uanset om du vil studere kænguruer og koalabjørne på tæt hold, undersøge vinmarker uden for Europa eller lære om fastlandsklimaets indflydelse på, hvordan man driver landbrug, så kan EDU hjælpe dig afsted. En hverdag på et af vores universiteter byder på interessante faglige input i internationale omgivelser, og fritiden kan fx byde på vandreture i bjerge, kajakroning i de smukkeste fjorde eller dovne dage på tropiske strande. 

Nedenfor har vi samlet en liste over, hvor vi tidligere har hjulpet EDU-studerende med en baggrund inden for Landbrug og Veterinær

OBS. Indenfor Landbrug og Veterinær har vi hjulpet studerende med følgende studiebaggrunde: "Agrobiologi", "Jordbrugsøkonomi" og "Jordbrug, Fødevarer og Miljø"

Statements fra EDU-studerende
Hvor har andre EDU-studerende med Landbrug og Veterinær baggrund læst

Kontakt os


Statements fra EDU-studerende

"Studieopholdet har givet mig erfaring i at begå mig i andre kulturer og miljøer. Desuden er min horisont blevet udvidet ved at læse fag, jeg ikke havde adgang til derhjemme," (Anders læser Jordbrugsøkonomi på KU)

"Det er en kæmpe fordel at kunne skifte mellem sprogene og at have et velfungerende ordforråd i begge. Det kan især blive relevant i job med en international vinkel. Man ved aldrig, hvad der byder sig af muligheder, men nu står jeg bedre over for en karriere med en international vinkel. Generelt lægger mange virksomheder vægt på, at deres medarbejdere kan finde ud af at indfinde sig nye steder, lære nye mennesker at kende og tilegne sig ny viden. Alt det har studieopholdet styrket mig i". (Anders læser Jordbrugsøkonomi på KU)

Læs hele Anders' historie


Hvor har andre EDU-studerende med Landbrug og Veterinær baggrund læst

Nedenfor ses en liste over de universiteter, som vi allerede har hjulpet danske studerende til. Du kan bruge listen som inspiration til, hvor du kan studere. Der kan dog sagtens være andre muligheder, som blot ikke er afprøvet endnu, blandt andet fordi vi hvert år får flere nye partneruniversiteter. Du kan eventuelt også søge i Studiedatabasen, hvor du kan se hvilke af vores partneruniversiteter, der udbyder dit fagområde.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende en mail til vores erfarne vejlederteam for at få hjælp til dit studieophold. Vi kan også sætte dig i kontakt med studerende, der har været af sted gennem EDU, så du kan få gavn af deres erfaringer.    

Hvis du overvejer at Study Abroad ophold (1-2 semestre), som skal indgå som en del af din danske uddannelse, er det en god idé at søge om forhåndsgodkendelse fra dit studienævn tidligt i processen. Det er altid dit studienævn, der har det sidste ord med hensyn til hvor og hvad, du kan læse. Så en forhåndsgodkendelse hos dit studienævn er afgørende for at få tildelt udlandsstipendium. 

Der kan være særlige forhold gældende på nogle danske uddannelsesinstitutioner i forhold til et Study Abroad ophold. De forhold, som EDU er bekendt med, kan du læse mere om her.

Australien

Griffith University (ikke Veterinær)

La Trobe University (ikke Veterinær)


Kontakt os

Er du interesseret i et udlandsophold og kunne du godt tænke dig at høre mere om dine muligheder igennem EDU? Så kontakt os på tlf. nr.: 70 20 28 24 eller send en mail til: vejledning@edu-danmark.dk

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.