Jura i udlandet

Kribler det i dig for at finde ud af, hvordan det forholder sig med formueret i USA, vil du gerne blive klogere på Malaysias take på folkeret, eller skal du ud at surfe, når dagens forelæsninger er overstået? Uanset hvad der trækker, så kan EDU hjælpe jurastuderende som dig på studieophold i udlandet. Du får et international twist på din faglige profil, styrker dine engelskkundskaber, og samtidig får du en fed oplevelse med hjem i baggagen. 

Nedenfor har vi samlet en liste over, hvor vi tidligere har hjulpet EDU-studerende med Jura baggrund til.

Statements fra EDU-studerende
Hvor har andre EDU-studerende med Jura baggrund læst

Kontakt os


Statements fra EDU-studerende

“Der er stor konkurrence på arbejdsmarkedet, og til jobmesser på jurastudiet fik jeg at vide, at et udlandsophold er rigtig godt at have på cv’et. Med et studieophold i udlandet ville jeg lære juridisk engelsk og opleve et andet retssystem end det danske. På den måde kunne et udlandsophold give mig et større perspektiv, så jeg har mere og andet at tilbyde og samtidig give mig en mere alsidig tilgang til jura". (Mia læser jura på AU)

"I Danmark er forelæserne ofte advokater, der underviser et par gange om ugen som bierhverv. På Griffith er undervisning forelæsernes hoved­beskæftigelse, og de er meget i kontakt med os studerende. Deres engagement gav mig en øget interesse for faget og gjorde, at jeg fik en større gejst for at gøre det godt, fordi underviseren var lige så passioneret”. (Benedikte læser jura på KU)

"Inden jeg tog af sted, var det meget skræmmende, og en følelsesmæssig rutsjebanetur, men nu hvor jeg ser tilbage og ved, at jeg godt kunne, er det rigtig fedt. Jeg er nærmest vokset ti centimeter af den her oplevelse". (Stine læser jura på AU)

Læs hele Mias historie

Læs hele Benediktes historie

Læs hele Stines historie


Hvor har andre EDU-studerende med Jura baggrund læst

Nedenfor ses en liste over de universiteter, som vi allerede har hjulpet danske studerende til. Du kan bruge listen som inspiration til, hvor du kan studere. Der kan dog sagtens være andre muligheder, som blot ikke er afprøvet endnu, blandt andet fordi vi hvert år får flere nye partneruniversiteter. Du kan eventuelt også søge i Studiedatabasen, hvor du kan se hvilke af vores partneruniversiteter, der udbyder dit fagområde.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende en mail til vores erfarne vejlederteam for at få hjælp til dit studieophold. Vi kan også sætte dig i kontakt med studerende, der har været af sted gennem EDU, så du kan få gavn af deres erfaringer.    

Hvis du overvejer at Study Abroad ophold (1-2 semestre), som skal indgå som en del af din danske uddannelse, er det en god idé at søge om forhåndsgodkendelse fra dit studienævn tidligt i processen. Det er altid dit studienævn, der har det sidste ord med hensyn til hvor og hvad, du kan læse. Så en forhåndsgodkendelse hos dit studienævn er afgørende for at få tildelt udlandsstipendium. 

Der kan være særlige forhold gældende på nogle danske uddannelsesinstitutioner i forhold til et Study Abroad ophold. De forhold, som EDU er bekendt med, kan du læse mere om her.

Australien

Bond University, Gold Coast

Griffith University, Brisbane og Gold Coast 

James Cook University, Cairns og Townsville

La Trobe University, Melbourne 

Macquarie University, Sydney

Queensland University of Technology, Brisbane

RMIT University, Melbourne

University of Melbourne, Melbourne

University of New South Wales, Sydney

University of Queensland, Brisbane

University of Tasmania, Hobart

New Zealand

University of Auckland, Auckland

University of Otago, Dunedin

Victoria University of Wellington, Wellington

Singapore

James Cook University, Singapore

USA

California State University Northridge, Northridge (L.A.)

Columbia University, New York City

Michigan State University, East Lansing

San Diego State University, San Diego

University of California, Berkeley, San Francisco

University of California, Los Angeles, Los Angeles 

University of California San Diego, San Diego 


Kontakt os 

Er du interesseret i et udlandsophold og kunne du godt tænke dig at høre mere om dine muligheder igennem EDU? Så kontakt os på tlf. nr.: 70 20 28 24 eller send en mail til: vejledning@edu-danmark.dk

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.