Uddannelse og pædagogik i udlandet

Når du studerer uddannelse eller pædagogik, er det oplagt at læse i udlandet og opleve på din egen krop, hvordan et anderledes læringsmiljø påvirker din indlæring og samtidig se, hvordan man tænker undervisning andre steder i verden – så er du bedre rustet til de udfordringer, der venter, når du selv forlader skolebænken. Samtidig får du et sjovt og spændende semester med nye faglige udfordringer og en fritid, der kan byde på alt fra afslappet strandliv i Californien, trekking i junglen i Asien til adrenalinpumpende ekstremsport i New Zealand.

Nedenfor har vi samlet en liste over, hvor vi tidligere har hjulpet EDU-studerende med Uddannelse som deres studiebaggrund til.

OBS. Indenfor Uddannelse hører typisk studierne: Undervisning og Pædagogiske studier, Læreruddannelsen, Pædagoguddannelsen, Socialrådgiver

Hvor har andre EDU-studerende med Uddannelses-baggrund læst
Kontakt os


Hvor har andre EDU-studerende med Uddannelse-baggrund læst

Nedenfor ses en liste over de universiteter, som vi allerede har hjulpet danske studerende til. Du kan bruge listen som inspiration til, hvor du kan studere. Der kan dog sagtens være andre muligheder, som blot ikke er afprøvet endnu, blandt andet fordi vi hvert år får flere nye partneruniversiteter. Du kan eventuelt også søge i Studiedatabasen, hvor du kan se hvilke af vores partneruniversiteter, der udbyder dit fagområde.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende en mail til vores erfarne vejlederteam for at få hjælp til dit studieophold. Vi kan også sætte dig i kontakt med studerende, der har været af sted gennem EDU, så du kan få gavn af deres erfaringer.    

Hvis du overvejer at Study Abroad ophold (1-2 semestre), som skal indgå som en del af din danske uddannelse, er det en god idé at søge om forhåndsgodkendelse fra dit studienævn tidligt i processen. Det er altid dit studienævn, der har det sidste ord med hensyn til hvor og hvad, du kan læse. Så en forhåndsgodkendelse hos dit studienævn er afgørende for at få tildelt udlandsstipendium. 

Der kan være særlige forhold gældende på nogle danske uddannelsesinstitutioner i forhold til et Study Abroad ophold. De forhold, som EDU er bekendt med, kan du læse mere om her.

Australien

Griffith University, Brisbane og Gold Coast

Queensland University of Technology, Brisbane 

University of New South Wales, Sydney

University of Tasmania, Hobart

Canada

University of Victoria, Victoria

Malaysia

The University of Nottingham, Malaysia, Kuala Lumpur

 

Kontakt os 

Er du interesseret i et udlandsophold og kunne du godt tænke dig at høre mere om dine muligheder igennem EDU? Så kontakt os på tlf. nr.: 70 20 28 24 eller send en mail til: vejledning@edu-danmark.dk

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.