Hotel og Turisme i udlandet

Las Vegas eller The Great Barrier Reef – gennem EDU kan du læse på universiteter, som ligger tæt på nogle af verdens største turistattraktioner. Så får du ikke bare et studieophold med et spændende fagligt indhold i fantastiske omgivelser. Du kan for eksempel også opleve den berømte amerikanske gæstfrihed eller det afslappede australske strandliv og samtidig blive endnu bedre til engelsk og få et internationalt twist på din uddannelse, som bringer dig foran i køen hos arbejdsgiverne. 

Nedenfor har vi samlet en liste over, hvor vi tidligere har hjulpet EDU-studerende med Hotel og Turisme baggrund til. 

Hvor har andre EDU-studerende med Hotel og Turisme baggrund læst
Kontakt os


Hvor har andre EDU-studerende med Hotel og Turisme baggrund læst

Nedenfor ses en liste over de universiteter, som vi allerede har hjulpet danske studerende til. Du kan bruge listen som inspiration til, hvor du kan studere. Der kan dog sagtens være andre muligheder, som blot ikke er afprøvet endnu, blandt andet fordi vi hvert år får flere nye partneruniversiteter. Du kan eventuelt også søge i Studiedatabasen, hvor du kan se hvilke af vores partneruniversiteter, der udbyder dit fagområde.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende en mail til vores erfarne vejlederteam for at få hjælp til dit studieophold. Vi kan også sætte dig i kontakt med studerende, der har været af sted gennem EDU, så du kan få gavn af deres erfaringer.    

Hvis du overvejer at Study Abroad ophold (1-2 semestre), som skal indgå som en del af din danske uddannelse, er det en god idé at søge om forhåndsgodkendelse fra dit studienævn tidligt i processen. Det er altid dit studienævn, der har det sidste ord med hensyn til hvor og hvad, du kan læse. Så en forhåndsgodkendelse hos dit studienævn er afgørende for at få tildelt udlandsstipendium. 

Der kan være særlige forhold gældende på nogle danske uddannelsesinstitutioner i forhold til et Study Abroad ophold. De forhold, som EDU er bekendt med, kan du læse mere om her.

 

Australien

Bond University, Gold Coast

Griffith University, Brisbane og Gold Coast

James Cook University, Cairns og Townsville

Queensland University of Technology, Brisbane

University of Queensland, Brisbane

Canada

University of Victoria, Victoria

New Zealand

University of Otago, Dunedin 

Singapore

James Cook University, Singapore

USA

California State University Long Beach, Long Beach (L.A)

San Diego State University, San Diego


Kontakt os 

Er du interesseret i et udlandsophold og kunne du godt tænke dig at høre mere om dine muligheder igennem EDU? Så kontakt os på tlf. nr.: 70 20 28 24 eller send en mail til: vejledning@edu-danmark.dk

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.