Business - Erhvervsøkonomi i udlandet

En forelæsning om consumer behaviour, et par timer på stranden, et seminar med en lokal CEO og til sidst en diskussion om marketingstrategier med studiekammerater fra hele verden – sådan kan en helt almindelig dag på et af EDUs partneruniversiteter se ud. Som businesstuderende er det helt oplagt at tage et semester eller to i udlandet i løbet af din uddannelse. Du styrker dit netværk, kommer foran i køen hos mange arbejdsgivere, bliver endnu bedre til engelsk og samtidig får du tonsvis af faglige input og sjove oplevelser med hjem.

Nedenfor har vi samlet en liste over, hvor vi tidligere har hjulpet EDU-studerende med Business-baggrund til. 

OBS. Indenfor Business hører typisk studierne: Regnskab, Business Communication, Finasiering & Regnskab, Human Ressource Management, International Business, Logisitk, Ledelse, Event Management, Marketing, MBA

Statements fra EDU-studerende
Hvor har andre EDU-studerende med Business baggrund læst

Karriere
Kontakt os


Statements fra EDU-studerende

"Do it! Columbia University er en spændende, faglig, kompetent og professionel institution. Universitetet styrker et internationalt fokus og en faglig stærk profil. New York City er i bogstaveligste forstand verdens centrum, og byen der aldrig sover! Du er garanteret en oplevelse for livet, og jeg kan kun anbefale alle, der har midlerne og et højt ambitionsniveau, til at søge ind på Columbia University." (Philip læser en master i Management of Innovation & Business Development på CBS)

”University of Melbourne er et godt universitet, og lærerne og de fleste studerende er engagerede i at have et aktivt og stimulerende undervisningsmiljø. Socialt har universitetet mange muligheder - alt fra en exchange club for udvekslingsstuderende til sportsgrupper, akademiske grupper, osv.” (Lena, læser økonomi og business på RUC)

"Jeg kan abefale University of Auckland, og især deres International Business linje, som efter min mening har et højt niveau. Stor forskel på de enkelte timer og måden undervisningen foregår på. Mange af holdene var mellem 10 og 22 personer, så relativt små hold der giver mere interaktion." (Jesper, læser Business på CBS)


Hvor har andre EDU-studerende med Business baggrund læst

Nedenfor ses en liste over de universiteter, som vi allerede har hjulpet danske studerende til. Du kan bruge listen som inspiration til, hvor du kan studere. Der kan dog sagtens være andre muligheder, som blot ikke er afprøvet endnu, blandt andet fordi vi hvert år får flere nye partneruniversiteter. Du kan eventuelt også søge i Studiedatabasen, hvor du kan se hvilke af vores partneruniversiteter, der udbyder dit fagområde.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende en mail til vores erfarne vejlederteam for at få hjælp til dit studieophold. Vi kan også sætte dig i kontakt med studerende, der har været af sted gennem EDU, så du kan få gavn af deres erfaringer.    

Hvis du overvejer at Study Abroad ophold (1-2 semestre), som skal indgå som en del af din danske uddannelse, er det en god idé at søge om forhåndsgodkendelse fra dit studienævn tidligt i processen. Det er altid dit studienævn, der har det sidste ord med hensyn til hvor og hvad, du kan læse. Så en forhåndsgodkendelse hos dit studienævn er afgørende for at få tildelt udlandsstipendium. 

Der kan være særlige forhold gældende på nogle danske uddannelsesinstitutioner i forhold til et Study Abroad ophold. De forhold, som EDU er bekendt med, kan du læse mere om her.

 

Australien

Bond University, Gold Coast

Griffith University, Brisbane og Gold Coast

James Cook University, Cairns og Townsville

La Trobe University, Melbourne

Macquarie University, Sydney

Queensland University of Technology, Brisbane

RMIT University, Melbourne

Swinburne University of Technology, Melbourne

University of Melbourne, Melbourne

University of Newcastle, Newcastle

University of New South Wales, Sydney

University of Queensland, Brisbane

University of Tasmania, Hobart

University of Technology Sydney, Sydney

Canada

University of Victoria, Victoria

England

Regent's University London, London

University of Birmingham, Birmingham

University of Essex, Essex

University of Hull, Hull

Holland

Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam

Kina

The University of Nottingham, Ningbo

Malaysia

Swinburne University of Technology, Kuching

The University of Nottingham, Kuala Lumpur

New Zealand

AUT University, Auckland

University of Auckland, Auckland

University of Otago, Dunedin

Victoria University of Wellington, Wellington

Singapore

James Cook University, Singapore

USA

California State University Long Beach, Long Beach (L.A)

California State University Northridge, Northridge (L.A.)

Columbia University, New York City

Hawai’i Pacific University, Honolulu

Michigan State University, Michigan  

Pacific Lutheran University, Tacoma

San Diego State University, San Diego

San Jose State University, Silicon Valley

University of California, Berkeley, San Francisco

University of California, Los Angeles, Los Angeles

University of California, San Diego, San Diego

Vietnam

RMIT University, Hanoi og Ho Chi Minh City


Karriere

Rekrutteringsmanager i Novo Nordisk, Sebastian Pages syn på et udlandsophold:

»Et udlandsophold betyder i høj grad noget for os, når vi ansætter. Faktisk mere og mere. Der er en vis modenhed, nysgerrighed og selvstændighed i det at turde at tage uden for landets grænser for at studere. Studierne er jo ofte vanskelige nok i sig selv, og at man så lægger en ekstra sværhedsgrad oveni ved at rejse ud, det er noget, vi anser for gode sider af en personlighed, når vi søger nye medarbejdere«, siger han og fortæller, at de i Novo Nordisk netop nu oplever en stigning i antallet af ansøgere, der har været i udlandet at læse som en del af deres uddannelse. 

Læs mere i artiklen "Udveksling hitter i erhvervslivet"


Kontakt os 

Er du interesseret i et udlandsophold og kunne du godt tænke dig at høre mere om dine muligheder igennem EDU? Så kontakt os på tlf. nr.: 70 20 28 24 eller send en mail til: vejledning@edu-danmark.dk

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.