Naturvidenskab i udlandet

Uanset om du er matematiker eller marinebiolog, så kan EDU hjælpe dig med at få luft under vingerne og tage på studieophold i udlandet. Mange af vores udenlandske partneruniversiteter har meget stærke naturvidenskabelige profiler, og et studieophold på et af dem kan inkludere alt fra feltstudier i regnskoven til indsamling af vandprøver fra The Great Barrier Reef. Du får både masser af spændende faglige input, styrket dit netværk samtidig med, at du studerer i et sjovt og anderledes miljø med studerende fra hele verden.

Nedenfor har vi samlet en liste over, hvor vi tidligere har hjulpet EDU-studerende med en Naturvidenskablig baggrund til. 

OBS! Indenfor Naturvidenskab hører typisk studieområderne: Biologi, Kemi, Fysik, Geografi, Geologi, Marinbiologi, Matematik, Molekylær Biomedicin og Bioteknologi.

Statements fra EDU-studerende
Hvor har andre EDU-studerende med Naturvidenskablig baggrund læst

Kontakt os


Statements fra EDU-studerende

”Underviserne var engagerede, og de gik op i, at vi forstod faget. De stillede krav til os om at være velforberedte, og det motiverede mig meget. Niveauet var højt nok til, at jeg kunne følge med, men samtidig blev udfordret – ikke mindst på at komme ind i begreberne og forstå dem på engelsk." (Thea læser Biomedicin på SDU)

“Det fedeste ved at læse på JCU var fagene. Jeg læser biologi, og på JCU var der rig mulighed for at få spændende fag inden for dette felt. Underviserne på mine fag var superdygtige og engagerede. Desuden var der et par rigtig gode feltture med nogle af disse fag.“ (Kristina læser biologi på KU)

"Mange af øvelsestimerne undervises af ph.d.-studerende, så det er nemt at få fif til ens uddannelse og skabe et netværk." (Kiki læser biologi på KU)

Læs hele Theas historie


Hvor har andre EDU-studerende med Naturvidenskablig baggrund læst

Nedenfor ses en liste over de universiteter, som vi allerede har hjulpet danske studerende til. Du kan bruge listen som inspiration til, hvor du kan studere. Der kan dog sagtens være andre muligheder, som blot ikke er afprøvet endnu, blandt andet fordi vi hvert år får flere nye partneruniversiteter. Du kan eventuelt også søge i Studiedatabasen, hvor du kan se hvilke af vores partneruniversiteter, der udbyder dit fagområde.

Du er naturligvis altid velkommen til at sende en mail til vores erfarne vejlederteam for at få hjælp til dit studieophold. Vi kan også sætte dig i kontakt med studerende, der har været af sted gennem EDU, så du kan få gavn af deres erfaringer.    

Hvis du overvejer at Study Abroad ophold (1-2 semestre), som skal indgå som en del af din danske uddannelse, er det en god idé at søge om forhåndsgodkendelse fra dit studienævn tidligt i processen. Det er altid dit studienævn, der har det sidste ord med hensyn til hvor og hvad, du kan læse. Så en forhåndsgodkendelse hos dit studienævn er afgørende for at få tildelt udlandsstipendium. 

Der kan være særlige forhold gældende på nogle danske uddannelsesinstitutioner i forhold til et Study Abroad ophold. De forhold, som EDU er bekendt med, kan du læse mere om her.

 

Australien

Griffith University, Brisbane og Gold Coast 

James Cook University, Cairns og Townsville

La Trobe University, Melbourne

Macquarie University, Sydney

Queensland University of Technology, Brisbane

RMIT Unversity, Melbourne

Swinburne University of Technology, Melbourne 

University of Melbourne, Melbourne

University of New South Wales, Sydney

University of Newcastle, Newcastle

University of Queensland, Brisbane  

University of Tasmania, Hobart 

Canada

University of British Columbia, Vancouver og Okanagan

University of Victoria, Victoria

England

University of Hull, Kingston Upon Hull

Holland

Vrije Universiteit Amsterdam, Amsterdam

Malaysia

Swinburne University of Technology, Kuching

University of Nottingham, Kuala Lumpur

New Zealand

AUT University, Auckland

University of Auckland, Auckland

University of Otago, Dunedin

Victoria University of Wellington, Wellington

USA

California State University Long Beach, Long Beach (L.A.)

California State University Northridge, Northridge (L.A.)

Columbia University, New York City

Hawai’i Pacific University, Honolulu

Michigan State University, East Lansing

Pacific Lutheran University, Tacoma

San Diego State University, San Diego

University of California, Berkeley, San Francisco

University of California San Diego, San Diego


Kontakt os 

Er du interesseret i et udlandsophold og kunne du godt tænke dig at høre mere om dine muligheder igennem EDU? Så kontakt os på tlf. nr.: 70 20 28 24 eller send en mail til: vejledning@edu-danmark.dk

Vil du have 4 forrygende fifs + en legatguide? 

Vi har formuleret en række tips til dig, der mangler inspiration til næste skridt i processen.
Du kan også få tilsendt vores legatkompendium, hvor vi har samlet tidligere EDU-studerendes legatansøgninger og budgetter. Alle ansøgningerne har indbragt de studerende over 50.000 kr. i legater.

Fedt, lad mig få tips og legatkompendium

 


 
Gå til toppen Kontakt os

Kontakt os

EDU’s vejledning er gratis og uforpligtende.
Så kontakt os endelig!
Indsend formularen eller ring til os på 70 20 28 24 på hverdage mellem kl. 9 og 16.