Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

42.350419, -71.10785

Læs på Boston University (BU), Metropolitan College

Ønsker du at læse i en spændende historisk amerikansk by, så er Metropolitan College på Boston University, det rette valg for dig. Boston University, Metropolitan College, tilbyder studier indenfor en lang række fagområder på højt fagligt niveau og undervisningsafgiften er meget favorabel. Boston University er det 6. største private universitet i USA. Campus ligger i hjertet af Boston, som er kåret til den bedste by for studerende i USA. Universitetet er nr. 37 på den seneste US New & World Report ranking liste over de bedste amerikanske universiteter, hvilket gør det til et af de mest anerkendte universiteter at læse på i USA.

Byen Boston er centrum for innovation og iværksætteri. Når du læser på Boston University, Metropolitan College, har du uanede muligheder for at styrke dit netværk og lære mere om management, computer science, biotech, urban affairs, fødevarevidenskab og meget mere. Boston ligger også tæt på skønne sandstrande ud til Atlanterhavet i det smukke område New England, som er kendt for varme solrige somre, flotte sneklædte vintre og smukke efterårsfarver. Boston er også et af de bedste steder at opleve adskillige traditionsrige amerikanske sportsgrene og har verdenskendte hold indenfor baseball, amerikansk fodbold, basketball og hockey. Byen er desuden centrum for en lang række kulturtilbud med mulighed for studenterrabat til koncerter, festivaler, danseopvisninger, teater og museumsentreer hele året rundt. 

Top 3 grunde til at læse på Boston University, Metropolitan College
Top 5 fagområder på Boston University, Metropolitan College
Top 3 fordele ved området uden for Boston University, Metropolitan College


Top 3 grunde til at læse på Boston University, Metropolitan College

 1. Du har mulighed for at læse på et af de mest anerkendte universiteter i verden hvor undervisningens kvalitet er i højsædet.

 2. Universitetet hjælper dig med at blive tilmeldt til fag, så du kender dit skema, før du ankommer.

 3. Som kandidatstuderende har du mulighed for at kombinere dit studieophold i udlandet med et efterfølgende praktikophold.


Top 5 fagområder på Boston University, Metropolitan College

 1. Business Administration
 2. Biotechnology
 3. Computer Science
 4. Criminal Justice
 5. Urban Affairs

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for universitetet

 1. I 2016 blev Boston kåret til at være den bedste universitetby i USA ifølge QS Best Student Cities. Byen er grøn, let at bevæge sig rundt i og med et godt netværk af cykelstier.
   
 2. 
Der er nem adgang til et væld af museer og kulturelle oplevelser, da campus ligger midt i byen.
 Og har du en forlænget weekend, kan du på få timer køre til Montreal i Canada eller New York City.
   
 3. Oplev ægte amerikansk kultur med en baseball kamp på Fenway Park med hjemmeholdet Red Sox. Sport er en kæmpe ting i Boston, der også huser Boston Bruins i NHL, Boston Celtics (det mest vindende hold i NBA), samt New England Patriots der spiller deres NFL-kampe 30 minutters kørsel fra Boston.

Se også vores bonus artikel:

Læs i USA's bedste studieby


Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.
 
Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.
 
Din vejleder til dette universitet er Stephanie Winther Sødorf.
 
Kontakt os på 70 71 94 29 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.