Universiteter

Få overblik over hvor og hvad du kan læse

34.159175, -119.042356

Læs på California State University Channel Islands (CSUCI)

California State University Channel Islands (CSUCI) er grundlagt i 2002, og er det yngste i California State-familen. Med blot lidt over 6000 studerende kan man forvente en hverdag med meget interaktion mellem lærer og elev samt en livlig og kreativ stemning på campus, der afspejler universitetets mission om at tilbyde innovativ, international og tværfaglig undervisning.

Universitetet er beliggende i byen Camarillo lige ved foden af Santa Monica Mountains og har både strand og byerne Santa Barbara og Los Angeles inden for køreafstand, hvilket betyder, at der vil være rig mulighed for oplevelser af enhver art.  

Top 3 grunde til at læse på California State University Channel Islands (CSUCI)
Top 5 fagområder på California State University Channel Islands (CSUCI)
Top 3 fordele ved området uden for California State University Channel Islands (CSUCI)
 


Top 3 grunde til at læse på CSUCI

 1. Små hold.

  Der er i gennemsnit kun 24 studerende pr. hold, hvilket betyder, at der er en høj grad af interaktion mellem lærer og elev på universitetet.
   
 2. God beliggenhed.

  Tæt på de berømte strande i Malibu, Hollywood-stjernestøv i Los Angeles og endda mulighed for ski-oplevelser i bjergene ved Big Bear Lake.
   
 3. CSUCI er et godt universitet til prisen.

  Med en af USAs laveste undervisningsafgifter, høj studentertilfredshed og mulighed for at læse en lang række fagområder, er der tale om et meget konkurrencedygtigt universitet.
   

Top 5 fagområder på CSUCI

 1. Business
 2. Communication
 3. Computer Science 
 4. Art
 5. Biotechnology

OBS! Top 5 fagområder er de fem fagområder, universitetet generelt set selv synes, de er gode til. Det er ikke ensbetydende med, at disse fagområder er åbne for internationale studerende. Tjek hvad du kan læse på universitetet under "Hvad kan jeg læse?" eller i vores søgemaskine.


Top 3 fordele ved området uden for CSUCI

 1. Det varme californiske klima gør det til en ideel studiedestination. Byen Camarillo nyder i gennemsnit 300 solskinsdage om året, og gennemsnitstemperaturen ligger på omkring 21 det meste af året.
   
 2. Los Angeles, Santa Barbara og Malibu er bare nogle af de destinationer, der befinder sig inden for mindre end en times kørsel fra universitetet. 
   
 3. Er du til strandliv, storbyatmosfære eller ski og snowboard? Universitetets placering gør, at det hele kan lade sig gøre.

Kontakt vores vejledningsteam, så vi kan hjælpe dig til udlandet

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Din vejleder til dette universitet er Christian Jacobsen.

Kontakt os på 70 20 28 24 eller på vejledning@edu-danmark.dk, så vi kan hjælpe dig med at realisere din studiedrøm.